Mezungladbach, Yenilgi Serisine Dur Dedi!

Günün ilk maçında Mezungladbach takımı ile İncirli takımları karşı karşıya geldi. Mezungladbach takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken İncirli takımı ise ligin yeni takımlarından biriydi ve bu maç biraz uyumsuzluk yaşadılar. İlk yarı Mezungladbach takımı temkinli oyun ile skor bulurken ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarı daha iyi bir oyun sergileyen İncirli takımı buna rağmen farkı kapatmayı başaramadı ve maçı 8-2 skor ile Mezungladbach takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça baskılı başlayan Mezungladbach takımı erken bulduğu gol ile skor üstünlüğünü eline almayı başarırken savunmada rakibe nefes aldırmadı ve ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarı skor üstünlüğünü koruyarak farkı açan ekip maçı farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Ömer Ö. muazzam bir maç çıkardı. Refleksleri ile dikkat çeken Ömer Ö. inanılması güç pozisyonları bile çıkararak takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Berat savunmanın bel kemiğiydi. Arkaya atılan topları süpüren Berat uzun boyu ile hava toplarının da hakimiydi. Hücum bölgesinde topu çok iyi çeviren Mezungladbach takımında Ömer K. tekniği ile dikkat çekerken topla birlikte çok iyi hareketlenen Ömer K. attığı gol ile klasını konuşturdu. Enes ise takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile takım arkadaşlarını besleyerek maçın kilidini açan isimdi. Forvette görev alan Seçkin ise topu çok iyi saklarken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Attığı goller ile maçı koparan Seçkin maçın en iyi ismiydi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip maçı farklı bir skor ile kazandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan İncirli takımı sonrasında toparlansalar da hücum bölgesinde bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamazken ilk yarıyı 4-0 geride tamamladı. 2.yarı daha atak bir oyun sergileyen ekip 2.yarı gol bulsa da kalesini gole kapatamayınca maçı farklı bir skor ile kaybetti. Kalede görev alan Mert kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman uyumsuzluk yaşayan ekipte Eren savunmasını maç boyunca terketmezken rakibin çoğu atağını kesmeyi başarsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride Alihan takımının ataklarını şekillendirirken takımını ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İncirli takımının en etkili ismi ise Tarıktı. Takımı adına oldukça efor sarf eden Tarık elinden geleni yapsa da yenilgiyi engelleyemedi. Ligdeki ilk maçına çıkan ekip aralarındaki uyum sorununu çözebilirse ligin önemli takımlarından biri olabilir.

Maçın Adamı:Seçkin
Maçın Gümüş Adamı:Enes
Maçın Golü:Ömer K.
Maçın Kalecisi:Ömer Ö.
Maçın Savunması:Berat
Maçın Orta sahası:Enes
Maçın Forveti:Seçkin
Maçın Centilmeni:Alihan