Sadıçlar’ın Gözü Yükseklerde…

Gecenin 5. maçında Sadıçlar Fc ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken Sadıçlar Fc takımı sahadan 5 3 lük skorla galip ayrılıp ligde iddialı olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.
Kazanma Faktörleri:
Sadıçlar Fc takımı maça dengeli başlarken ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koydu ve 2. Yarıda da rakip takımın sakatlık sebebiyle 6 kişi kalmasını da fırsata çevirip sahadan galibiyetle ayrıldı. Özellikle 2. Yarıda oyunun hakimiyetini eline alan ekip farkı daha da açma şanslarını defalarca değerlendiremese de söyledikleri galibiyeti aldılar. Ramazan attığı 2 golün yanı sıra orta alanda oyunu çok iyi kurdu, takımı çok iyi yönlendirdi galibiyette büyük rol oynadı. Yine Selim 2 golle takıma büyük katkı sağlarken takım uyumu oldukça iyiydi diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Yeşil Bursa takımı Master Cup ta yarı finale çıkmanın coşkusunu hala yaşarken as kadrosunu dinlendirmeye çekip maça genç bir kadro ile çıktılar. Maça iyi başlasalar da uyum sorunu yaşayan ekip gol yollarında etkisiz olunca kalelerinde pozisyonlar vermeye başladılar. 2. Yarıda yaşadıkları şanssız sakatlıkla 6 kişi kalan ekip maça tutunamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken uyum sorunuydu diyebiliriz, ayrıca yaşanan sakatlıkla eksik kalmaları maçın hakimiyetinin karşıya geçmesini sağladı.