Karkay Son Dakikada Güldü!

Günün son maçında Karkay 2543 ile Vasco karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne oldu. Maça iki takım da etkili başlarken 4. dakikada golü bulan ekip Karkay 2543 takımından Ahmet ile gol perdesini açan isim oldu. Vasco ekibi oyunu ortada götürse de Onur ile ardı ardına bulan 3 gol ile takımını öne geçirmeyi başardı. ilk yarı skoru böyle biterken ikinci yarıda daha iyi bir takım oyunu sergileyen Karkay 2543 takımı Cafer in etkili oyunuyla skoru takımını öne geçiren isim oldu. Vasco takımı ne kadar da etkili ataklar yapsa da talihsiz sakatlığıyla oyundan çıkmak zorunda kalan Onur o dakikadan sonra iyice oyundan düştü ve 7-5 skorla yenilmekten kaçamadılar.
Kazanma faktörleri
İlk yarıya nazaran Karkay 2543 takımı tutuk bir performans sergilese de 2 yarı bambaşka bi oyun sergileyen ekip defans da Murat ile Enesin daha hırslı oyuna başlaması Karkay 2543 takımı için iyi oldu. Orta da adete 2 yarı da duvar olan Faruk Vasco takımının korkulu rüyası oldu. İleri uçta müthiş performans sergileyen Ahmet ile Cafer gecenin yıldızlarındandı. Fatih in son dakika oyuna girmesiyle iyice rahatlayan Karkay 2543 ekibi oyunun son anlarında Fatih ile gol perdesini kapatan isim oldu.
Kaybetme faktörleri
İlk yarı müthiş oyun sergileyen Vasco ekibi Onurun sakatlanıp oyundan çıkmasıyla ikinci yarı Vasco için kabus dolu zorlu dakikalar oldu savunmada çok açıklar veren Vasco takımı orta sahada adette yokları oynadılar. Kalecinin etkisiz kaldığı maçta ileri uçta bir şey yapamayınca yenilmekten kaçamadılar.
Maçın Adamı: Cafer
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Gölü: Ahmet
Maçın Kalecisi: Emre
Maçın Savunması: Murat
Maçın ortasahasi: Ahmet
Maçın Forveti: Cafer
Maçın Centilmeni: Fatih