Sadıçlar Rahat Kazandı…

Günün ilk maçında Sadıçlar takımı ile Emek City takımları karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı bir giriş yapan Sadıçlar takımı art arda goller ile 10.dakikada 5-0 öne geçmeyi başarırken Emek City takımı ise sahada yok gibiydi ilk yarı 7-0 Sadıçlar takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı Emek City takımı farkı azaltmak için çabalasa da maçı tek kale oynayan Sadıçlar takımı maçı 11-0 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Sadıçlar takımı rakip daha oyuna ısınamadan öne geçti. Maçın genelinde tek kale oynadıkları maçta ilk yarıyı 7-0 önde tamamlarken 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan Sadıçlar takımı maçı 11-0 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Yusuf fazla bir şey yapmasına gerek kalmayan Yusuf ilk yarı neredeyse topa değmez iken 2.yarı bir kaç klas kurtarışa imza attı. Savunma hattı çok iyi olan ekip rakibe göz açtırmaz iken Selim maç boyunca savunmasını terk etmedi ve bir çok pozisyonda topu kesmeyi başardı. İleride her istediklerini yapabilen ekipte çok iyi bir uyum vardı. Maçın genelini tek kale oynayan Sadıçlar takımında Emre hem savunmada bende hücumda mekik dokur iken verdiği kritik paslar ile rakip savunmayı kitlesi. İleri uçta görev alan Mehmet ise bitiriciliği ve fırsatçılığı ile parmak ısırtır iken takımının maçı bu kadar rahat kazanmasında önemli pay sahibiydi. Rahat bir oyun ile maçı kazanmasını bilen Sadıçlar takımı uyumları ile profesyonel bir takım gibiydiler.

Kaybetme Faktörü
Maça daha alışamadan kalesinde art arda goller gören ekip savunmanın şansızlığı ile 10.dakikada 5-0 geriye düştüler. İlk yarı rakip sahada hiç varlık gösteremez iken ilk yarıyı 7-0 geride tamamlayan Emek takımı 2.yarı rakibin oyunu dalmadı ile rakip sahada biraz etkili olsalar da etkisiz şutlar sonucunda skor bulamadılar. Kalede görev alan Furkan kalesinde elinden geleni yapsa da yeşimi gollerde savunmasının bariz hataları vardı. Savunma hattı yol geçen hanına dönen Emek takımında rakip çok kolay top çevirir iken Eray maçta olmasına rağmen kafası başka yerde gibiydi. İleride istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan ekip rakip sahada topu tutamaz iken Olcay takımını ileriye taşırken çok fazla top kaybı yaptı. ise ileride çok fazla topu ayağında tutmaya çalışınca takımının oyununu yavaşlatır iken top kayıpları ile rakibe hızlı hücum şansı verdi. İleri uçta görev alan İbrahim ise rakip savunma arasında kaybolurken vurduğu şutlar çok etkisiz kaldı. Takım olarak maça bir türlü ısınamadan ekip zeminin kayganlığı ve şansızlıkları nedeniyle farklı mağlup olmaktan kurtulamadılar.

Maçın Adamı:Mehmet
Maçın Gümüş Adamı:Emre
Maçın Golü:Mehmet
Maçın Kalecisi:Yusuf
Maçın Defansı:Selim
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Mehmet
Maçın Centilmeni:Furkan