Atmosfer Medya Lideri Devirdi!

Günün 2.maçında Atmosfer Medya ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maç dengeli başlar iken Tayfun 2 dakikada 2 gol bularak 6.dakikada Atmosfer Medya’yı 2-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında 2 ekipte bir çok gol pozisyonuna girse de aradıkları golü bulamayınca ilk yarı 2-0 Atmosfer Medya üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı Palermo takımı baskılı başlasa da Atmosfer Medya takımı Mücahit ile 34.dakikada farkı 3’e çıkarırken Palermo takımı kalan dakikalarda golü bulmak için bastırınca arkada çok açıklar verdi. 45.dakikada Mücahit maçın fişini çekerken maçı Atmosfer Medya 4-0 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Atmosfer Medya etkili oyuncusu Tayfun ile 2 dakikada skoru 2-0’a getirir iken ilk yarı skoru çok iyi koruyarak bu skor ile devreye giren ekip 2.yarı kontra ataklar ile rakibin hatasını aradı 2.yarı Mücahit sahneye çıkarken maçı 4-0 kazanan Atmosfer Medyada kalede görev alan Okan maç boyunca kalesinde adeta devleşti. Rakibin etkili oyuncuları karşısında mükemmel kurtarışlara imza atan Okan klasını konuşturdu. Savunmada kuş uçuramayan ekipte Selim savunmasını maç boyunca hiç terk etmedi. Kritik müdahalelerde bulunan Selim takımın savunmasını toparlar iken rakip oyunculara çok iyi markaj yaptı. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtabilen ekipte ilk yarı Tayfun şov varken 2.yarı Mücahit’in şovu vardı. Tayfun art arda bulduğu 2 gol ile takımını birden öne geçirirken bitiriciliği ve oyun görüşü ile fark yarattı. 2.yarı Mücahit takımının skoru korumaya dakikalarda sahneye çıkarak takımını rahatlatır iken tekniği ve hızı le rakiplerini yıldırdı. Takım olarak iyi bir uyum yakalayan ekip lideri yenerek şampiyon adayı olduklarını kanıtladı.

Kaybetme Faktörleri
Maça iyi bir şekilde başlasalar da rakibin etkili oyuncusu Tayfuna çözüm bulamayınca birden 2 fark ile geriye düştüler. Hemen toparlanan ekip ilk yarı bir çok gol pozisyonuna girseler de bunları değerlendiremeyince ilk yarıyı 2-0 geride tamamladılar. 2.yarıya oldukça hızlı bir giriş yapan Palermo takımı art arda ataklar ile rakip kaleyi yoklasa da kaleci Onuru bir türlü geçemiyorlardı. Skor üretemeyince kalesinde açıklar vermeye başlayan Palermo takımı kalesinde 2 gol gördü ve maçı 4-0 kaybettiler. Kalede görev alan Güray maç boyunca takım arkadaşlarını kalesinden ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Savunmada genel olarak iyi biri performans ortaya koyan Palermo takımının yediği goller anlık hatalar nedeni ile olur iken savunmanın bel kemiği olan Barış’ın bu maçta olmaması takımı çok etkilerken savunmada görev alan Kazım partneri Barışı çok aradı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Hüseyin gol için her şeyi yapsa da oyunun her 2 yönünde oynaması onu çok yordu.Murat ise bugün bir türlü aradığı pozisyonları yakalayamazken rakibin yakın markajı altındaydı. Furkan’ın sakatlığı ile hücumda kısır bir oyun oynayan ekibin buna hemen bir çözüm bulmaları gerek.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Mücahit
Maçın Golü:Mücahit
Maçın Kalecisi:Okan
Maçın Defansı:Selim
Maçın Orta sahası:Mücahit
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Hüseyin