Sadıçlar Kazanarak Döndüler!

Gecenin son maçında Sadıçlar Fc ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken maçın başlarında Liverpool Fk takımı 2 0 lık üstünlüğü yakalasa da maçtan galip ayrılan taraf 7 5 lik skorla Sadıçlar Fc takımı oldu ve sezona 4 puanla başladılar.
Kazanma Faktörleri:
Sadıçlar Fc takımı maça istediği gibi başlayamasa da maç boyunca oyun disiplininden hiç kopmadılar ve özellikle orta alanda iyi mücadele ederek rakibin ataklarını durdurmayı başardılar. Devreye 4 3 önde giren ekip 2. yarıda daha rahat bir oyun sergilerken güçlü rakiplerini mağlup edip sahadan 4 puanla ayrılmayı başardı. Alınan galibiyette en büyük etken üst düzey mücadele edilmesiydi ki takıma yeni katılan oyuncular da bu mücadele gücünü arttırdılar. Rakibin etkili ayaklarını orta alanda durdurmaları kalelerinde görebilecekleri gol sayısını azaltırken kaleci Fatih’in maç boyunca etkili performansı da galibiyette önemli rol oynadı. Yusuf savunmadaki başarılı oyununu 2 golle süslerken ileri uçta iyi bir maç çıkarak Emre ve Selim de maçı 2 şer golle tamamladı ve galibiyetin mimarlarındandılar.
Kaybetme Faktörleri:
Liverpool Fk takımı maça iyi başlarken skor avantajını da maçın başından eline aldı fakat rahat bir oyun sergileyen genç ekip işi biraz görselliğe dökünce devreye 4 3 geride girdiler. 2. yarıda Şahin’in kaleye geçmesiyle hücum gücü azalan ekip oyun disiplininden uzaklaştı ve sahadan 7 5 lik skorla mağlup ayrıldılar. Kadroya bakıldığında oldukça iyi isimler olsa da oyun disiplininden uzak olmaları ve skora yönelik oynamayıp daha çok bireysel oyun tercih etmeleri mağlubiyette en büyük etkendi. Şahin ve Önder le uzaktan şutlar deneseler de skor üretmekte zorlanan ekip 2.yarıda Şahin’in kaleye geçmesiyle hücum gücü azaldı ve aranılan goller gelmeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Mert takipçiliği ile 3 gol atarak takımın en skorer ismi olurken Şahin da ilk yarıda attığı 2 golle takımın diğer skorer adı oldu.
Maçın Adamı: Selim
Maçın Gümüş Adamı: Emre Zırtlan
Maçın Kalecisi : Fatih
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Emre Zırtlan
Maçın Golü: Şahin
Maçın Centilmeni: Mert