Palermo Eksik Olsa da Galibiyete Ulaştı!

Günün 2.maçında Lanlorenzo ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı 2 takımda temkinli bir oyun sahaya yansıtırken ilk yarı karşılıklı goller ile 1-1 eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarı Emir 2.sarıdan kırmızı kart görmesi ile Lanlorenzo takımı eksik kaldı. Palermo takımı rakibin eksik kalması ile baskısını arttırdı ve öne geçti. Bu gole hemen karşılık vermeyi başaran Lanlorenzo skoru korumayı başaramayınca Palermo takımı art arda goller ile öne geçti ve maçı Palermo takımı 6-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Palermo takımı ilk yarı geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı rakibin eksik kalması ile oyunun kontrolünü eline alan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Ahmet kalesinde bir çok gol pozisyonu görse de kurtarışları ile takımını ipten aldı. Savunmada birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalışan ekipte Doğukan savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada çakılı kalan Doğukan müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride zaman zaman tutuk bir görüntü sergileyen ekipte Emre takımının ilk golüne imza atarken tecrübesi ile takımına seviye atlattı. Murat takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve tekniği ile fark yarattı. Maçın yıldızı ise Kadirdi. Hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmayan Kadir takımının dinamosu gibiydi. Zaman zaman oyunda çıkmaza giren ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça oyunu tutarak başlayan Lanlorenzo takımı öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamadı ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamladı. 2.yarı eksik kalan ekip uzun süre skoru korumayı başarsa da 2.kez geriye düştükten sonra oyundan düştü ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Halil muazzam bir maç çıkarırken bir çok kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde yanlış yerde durdu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Salih rakibin çoğu atağını keserken 2.yarı yalnız kaldı. Takımın Kaptanı olan Emir ise takımının en istekli ve hırslı ismi olan Emir hırsının kurbanı oldu ve kırmızı kart ile takımını eksik bıraktı. İleride topu oldukça iyi çeviren ekipte Mesut forvette pozisyon bilgisi ile kendini pozisyonlara soksa da 2.yarı istediği toplar ile buluşamadı. Takımın yıldızı ise Alihandı. Muazzam bir performans sergileyen Alihan takımı eksikken çok fazla efor sarf ederek takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Kadir
Maçın Gümüş Adamı:Alihan
Maçın Golü:Murat
Maçın Kalecisi:Ahmet
Maçın Savunması:Doğukan
Maçın Orta sahası:Alihan
Maçın Forveti:Kadir
Maçın Centilmeni:Alihan