Rövanşta Kazanan Çıkmadı!

Gecenin ilk maçında Bağlarbaşı City ile yenilenen adıyla Liverpool Fk takımlarının maçında kazanan çıkmadı ve iki takım da sahadan 1 er puanla ayrıldı.
Liverpool Fk maça golle başlasa da ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve daha çok savunmaya yaslanık oynadı. 2. yarıda oyunun kontrolünü eline alan ekip skor avantajını da eline almasına rağmen öyle net pozisyonlar harcadılar ki farkı 3 4 e çıkarıp maçı o anda bitirebilirlerdi fakat olmadı ve son dakikalarda yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrıldılar. 2. yarıdaki oyun daha çok tatmin ederken kaçırılan goller galibiyetin ellerinden kaymasında en büyük etkendi diyebiliriz. Mustafa attığı 2 golle takımın en hareketli ismi olurken Burak maça savunmada başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda hücuma destek verdi ve o da maçı 2 golle tamamladı.
Bağlarbaşı City takımı maça çok iyi başlarken Emirhan ve Önder gibi topu iyi kullanan 2 etkili silahla ilk bölümlerde oyunun kontrolünü ellerinde tuttular. Rahat pozisyon bulan ekip rahat da goller bulsa da 2. yarıda yorulunca oyun kontrolünü rakibe verdiler ve oyundan düştüler. Son bölümlerde gelen golle maça tutunsalar da bugün topla çok oynadılar ve yapılan top kayıpları kalelerinde goller görmelerine sebep oldu. Bu top yüzdesini skora yansıtabilselerdi maçtan galibiyetle ayrılabilirlerdi fakat bireysel oyun sonuca çok yansımayınca sahadan 1 puanı son dakikalarda gelen golle kurtarabildiler. Emirhan ve Yusuf attıkları 2 şer golle alınan puanda büyük rol oynarken Önder de orta alandaki başarılı oyununu 1 golle süsledi, Son haftalardaki yükselen formunu sürdüren Osman bugün yine savunmada kritik hamleler yaptı, yerini terketmedi, çoğu zaman savunmada tek başına kalsa da çoğu atakta rakibe göz açtırmadı.
Maçın Adamı: Mustafa
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Kalecisi: Oğuz
Maçın Defansı: Osman
Maçın Orta Sahası: Önder
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Mustafa
Maçın Centilmeni: Emirhan