Çekiçspor Malikhane’ye Patladı!

Gecenin 3. maçında Çekiçspor ile Malikhane Fc takımları karşı karşıya gelirken 6 maçtır galibiyet hasreti çeken Çekiçspor ligin yeni ekiplerinden olan Malikhane Fc takımına fena patladı ve sahadan 9 0 lık skorla galip ayrılarak üzerindeki ölü toprağını attılar.
Kazanma Faktörleri:
Çekiçspor rakibine göre ligde daha tecrübeli olmasının avantajını iyi kullanıp maça da iyi başladı. İdeale yakın bir kadro ile sahaya çıkan ekip henüz ilk dakikalardan itibaren iştahlı ve istekli bir oyun sergilerken henüz ilk dakikalardan farkı açmasını bildi. Hücum hattındaki istekli oyunları galibiyette büyük rol oynarken savunmada da oldukça disiplinliydiler ve rakibe göz açtırmayıp gol şansı vermediler. Tugay 1 devre oynamasına rağmen attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken galibiyette büyük rol oynadı, Emirhan da orta alanda en dikkat çeken isim olurken takımda 7 farklı ismin gol atması da en az galibiyet kadar taraftarları sevindirdi, bütün oyuncuların gole yakın olduğunu görmüş oldular.
Kaybetme Faktörleri:
Yenilenen ismi ile Malikhane Fc takımı önceki maça bakışla sahada eksikleri vardı ve uyum açısından bu eksikleri hissettiler diyebiliriz. Oyun olarak kesinlikle 9 0 lık skoru hak edecek kadar kötü bir futbol sergilemediler fakat çok şanssız goller yediler ve hücum hattında da çok etkisizdiler. Özellikle orta alanları çok rahat geçilmesi mağlubiyette en büyük etken olurken 2 oyuncunun ileri uçta kalması orta alanda büyük boşluk oluşturdu ve rakip takım bu bölgeyi rahat geçince de hem savunma adına hemde kaleci Emrah adına çok zor bir maç oldu, Emrah’ın yine etkili performansına rağmen sahadan büyük bir farkla mağlup ayrıldılar. Tabi rakip de 6 maçtır galibiyet hasreti çekiyordu, bu da rakibi ayrıca motive etti fakat bugün orta alanda iyi pas yapamamaları bu bölgenin hakimiyetini rakibe vermelerine sebep oldu, bu da mağlubiyeti tetikleyen başlıca unsurdu.
Maçın Adamı: Tugay
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Kalecisi: Yahya
Maçın Defansı: Yavuz
Maçın Orta Sahası: Emirhan
Maçın Forveti: Tugay
Maçın Golü: Tugay
Maçın Centilmeni: Emre