Diriliş Galibiyete Hasret Kaldı!

Gecenin maçında Diriliş Fk ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken son saniyesine kadar maçın ortada olduğu müsabakada kazanan Yeşil Bursa takımı oldu ve 1 haftalık aranın ardından galibiyet hasretini dindirdiler.
Kazanma Faktörleri:
Yeşil Bursa takımı genel anlamda çok iyi savunma yaptı, şut yüzdesi son bölüm dışında yüksek bir maç geçirdi,buldukları çoğu pozisyonu gole çevirdiler ve şans da yanlarındaydı. Takım oyunu olarak rakibin gerisinde kalsalar da golleri bulan taraf oldular. Bireysel anlamda kaleci Ömer’in yine başarılı performansı galibiyette büyük rol oynarken Behçet ataklara sürekli destek verdi ve attığı 2 golle de galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş Fk takımı tarihinin en kötü dönemini geçirirken mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. Buna rağmen bu akşam iyi bir kadro ile sahaya çıkan tecrübeli ekip futbol adına her şeyi yaptı, olabilecek en iyi futbollarını oynadılar fakat şans yanlarında değildi. Bazen ne yaparsanız yapın galibiyet gelmez, Diriliş için o gecelerden biriydi. Orta alanda top yaparak kaleye gittiler olmadı, uzun topla çıktılar olmadı, uzaktan şutlarla gol aradılar olmadı, ceza alanı içinde defalarca net pozisyonlar buldular yine olmadı, bu akşam tek eksik skor üretmeleriydi fakat olmayınca olmadı. Hikmet’in yediği şanssız goller mağlubiyette etkendi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Behçet
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Behçet
Maçın Ortasahası: Çağatay
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Centilmeni: Mesut