Rakip Tanımaz!

Gecenin merakla beklenen maçında Goriyana ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken mücadele anlamında başa baş geçen maçta Goriyana sahadan 7 1 gibi farklı bir skorla ayrılıp şuan ligin en iyisi olduklarını bir kez daha gözler önüne sergiler ve zirvedeki farkı iyice açtılar.
Kazanma Faktörleri :
Goriyana takımı Samet ve Ramazan gibi 2 etkili silahı olmadan sahaya çıksa da sahaya koşan bir kadro ile çıktılar ve maç boyunca iyi mücadele edip hücum hattında etkili oldular ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar. Alınan galibiyette en büyük etken maç boyunca disiplinden koşmamaları ve sahaya iyi yayılıp çok koşmalarıydı diyebiliriz. 2. yarıda oyundan düşen rakibi karşısında vites arttırıp farkı açmaları da çok da zor olmadı.
Kaybetme Faktörleri :
Palermo takımı aslında maça çok iyi başlayıp özellikle ilk bölümlerde 2ye 1 , 3e 1 olmak üzere birçok pozisyondan sonuç alamayınca önemli fırsat tepti diyebiliriz ki bu maçlarda bu tür pozisyonlar çok da kolay bulunmuyor. Savunmada iyi mücadele edip rakibe ilk bölümlerde çok da pozisyon vermeseler de savunma bloğunu çok geriye kurunca orta alanla aralarında uçurum oldu ve rakip bu bölgeyi çok kolay geçmeye başladı. İlk yarının ortalarına kadar dirençli bir görüntü sergileyen Palermo maça ortak olmasına rağmen ilk yarının sonlarında yediği peş peşe 2 golle oyundan düştü ve fark da kaçınılmaz oldu.
Öne Çıkan İsimler :
Furkan attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken Atakan da 2 jeneriklik golle galibiyetin bir diğer mimarı oldu.
Maçın Adamı : Furkan
Maçın Gümüş Adamı : Atakan
Maçın Kalecisi : Bilalcan
Maçın Defansı : Ömer
Maçın Orta Sahası : Atakan
Maçın Forveti : Furkan
Maçın Golü : Atakan
Maçın Centilmeni : Hüseyin