Gol Kaçırma Rekoru Kıran Çekiçspor Son Dakikada Yıkıldı!

Gecenin ilk maçında Yeşil Bursa ile Çekiçspor takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısı 2 1 Yeşil Bursa üstünlüğü ile sona erdi. Maçın son dakikasına 3 3 lük eşitlikle girilse de Yeşil Bursa takımı uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle sahadan 5 3 lük skorla galip ayrıldı ve 8. sıradan 4. sıraya kadar yükseldi.
Kazanma Faktörleri :
Yeşil Bursa takımı maç boyunca iyi futbol oynayamasa da buldukları pozisyonları iyi değerlendirerek maç boyunca skor avantajını iyi korudular diyebiliriz. Bunun dışında genel anlamda savunmada dirençli bir görüntü sergileseler de kalelerinde çok pozisyon veren ekip kaleci Ömer’in başarılı performansıyla maçı ellerinde tuttular ve son dakika golleriyle sahadan 3 puanla ayrıldılar.
Kaybetme Faktörleri :
Çekiçspor birçok eksik oyuncusuna rağmen maç boyunca iyi mücadele etse de son vuruşlarda olağanüstü denecek şekilde şanssızdılar, tabiri caizse dünyaları kaçırdılar. Belki de 15 20 net pozisyondan sonuç alamayan ekip son bölümde skora denge getirse de galibiyet golünü ararken kalelerinde gördükleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Heralde topla bu kadar oynayıp bu kadar pozisyona girip çok da maç kaybettikleri yoktur ama bu maçta bitirici bir oyuncu yokluğunu ciddi anlamda hissettiler. Kalelerinde de az pozisyon verip bu atakların çoğunun gol olması da diğer bir soru işaretiydi diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler :
Kaleci Ömer kurtarışlarıyla geceye damgasını vuran isim olurken savunmada Behçet çok top kazandı, Yasin de attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.
Maçın Adamı : Ömer
Maçın Gümüş Adamı : Yasin
Maçın Kalecisi : Ömer
Maçın Defansı : Behçet
Maçın Orta Sahası : İbrahim
Maçın Forveti : Yasin
Maçın Golü : Yasin
Maçın Centilmeni : Ömer