Alemdar City ‘nin ‘Diriliş’ Gecesi!

Gecenin 2. maçında Diriliş Fk takımları ile Alemdar City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan 3-2 lik skorla Alemdar City oldu ve Üzerlerindeki ölü toprağını atarak çıkışa geçtiler.
Kazanma Faktörleri :
Alemdar City 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden hiç düşmedi ve etkili kontra ataklarla gol arayıp aradıklarını da buldu. Son bölümde rakibin baskılı oyununa karşı oldukça dirençli bir görüntü veren ekip zaman zaman net pozisyonlar bulup skor üretemeseler de kendi adlarına korkulan olmadı ve sahadan kritik bir galibiyetle ayrılıp bir önceki maçın moral bozukluğunu üzerlerinden attılar. Özellikle Mustafa’nın takıma katılması hücum anlamında takıma ciddi katkı sağlarken Emre de attığı 2 golle skora ciddi katkı sağlayıp galibiyette önemli bir rol oynadı. Murat da orta alanın en çok koşan ismiydi.
Kaybetme Faktörleri :
Diriliş Fk takımında sular durulmuyor. Üst üste 2. mağlubiyetini alan ekip şok üstüne şok yaşarken sahaya yine iyi bir kadro ile çıkmasına rağmen yine sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ki bugün kadroda Hasan gibi etkili bir isim de vardı ve maça da çok iyi başlayıp 2 0 öne de geçtiler fakat savunmada verilen boşluklarla yapılan pas hatalarıyla basit goller yiyip çok da pozisyon verdiler. Alınan mağlubiyette en büyük etken bitirici bir forvet eksikliği ve iyi bir şutör olmamasıydı diye düşünüyorum. Nitekim Emre, Serkan Çağatay gibi iyi gol ayaklarının ardından bu bölgede eksiklik yaşayan ekip skor üretmekte zorlanıyor ve bugün de atılan 2 golü İlter ve Yunus attı yani goller savunma oyuncularından geldi. Son bölümlerde gol için bütün hatlarıyla yüklenseler de şans yanlarında değildi, beraberlik golünü bulamadılar fakat oyun olarak genel anlamda iyilerdi diyebiliriz.
Maçın Adamı : Emre
Maçın Gümüş Adamı : Mustafa
Maçın Kalecisi : Oğuz
Maçın Defansı : Hasan
Maçın Orta Sahası : Emre
Maçın Forveti : Mustafa
Maçın Golü : Yunus
Maçın Centilmeni : Mesut