Paramparça!

Gecenin son maçında Haddini Bilbao ile Parma 1 1 in rövanşında karşı karşıya gelirken ilk maçtaki mücadele direncinden uzak geçen maçta kazanan 7 1 lik skorla Haddini Bilbao oldu ve zirvedeki farkı iyice açmaya devam etti.
Kazanma Faktörleri;
Haddini Bilbao sahaya alternatif bir kadro ile çıkmasına rağmen maça gollerle başladı ve rahat bir galibiyete sahadan ayrıldı. Galibiyette en büyük etken skora yönelik çok fazla oyuncuyu kadrolarında bulundurmalarıydı; Semih, Murat, Tarık ve Furkan gibi skora direk katkı sağlayabilecek ve adam eksiltme kabiliyetleri üst düzey oyuncuların olması maçı rahat kazanmalarına sebep oldu. Ayrıca Seçkin’in yanına Sami’nin monte edilmesi de savunmada eksik yakalanmamalarını sağlarken orta alanda oyunun hakimiydiler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Genel anlamda çok iyi top yapan ekip sahanın her bölgesini çok iyi kullanıp sahaya çok iyi yayılırken izleyenlerin beğenisini topladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Parma takımı maça yeteri kadar konsantre olamayarak başlamasının bedelini erken yedikleri gollerle ödediler ve 6 dakikada 2 0 yenik duruma düştüler. İlk yarı bu skorla sona erse de son 10 dakikada dağılan ekip kalesinde 4 gol birden görünce tarihi fark kaçınılmaz oldu. İlk maça göre hücum anlamında daha iyi bir kadroları olsa da mücadele anlamında zayıftılar ve maçı kazanabilecek bir reaksiyon gösteremediler. Özellikle savunmada yapılan basit top kayıpları maçın kaybedilmesinde en büyük etkendi diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Murat orta alanda takımın en hareketli ismi olurken galibiyette büyük rol oynadı ve attırdığı gollerle geceye damgasını vurdu. Semih 2 si boş kaleye olmak üzere 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken attığı gollerde doğru yerde durmasının meyvelerini 3 golle aldı ve skora ciddi katkı sağladı.
Maçın Adamı: Murat
Maçın Gümüş Adamı: Semih
Maçın Kalecisi: Turgay
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Semih
Maçın Golü: Emircan
Maçın Centilmeni: Sami