Palermo Yeniden Zirve Yarışında!

Gecenin ilk maçında Palermo ile Veteranlar takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta ilk yarıyı Palermo 2 1 önde tamamlarken 2. Yarının başında peş peşe gollerle Veteranlar takımı öne geçse Palermo son dakikalarda buldukları gollerle maçı kazandı ve zirve yarışını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri
Palermo takımı maça çok iyi başlarken çok iyi pas yapıp sahanın her bölgesinde etkili oldular ve sahaya da iyi yayıldılar. Skora gitmekten ziyade pas oyununu tercih eden ekip kalesinde ilk yarıda çok da pozisyon vermezken devreye 2 1 önde girdi. 2. Yarıya peş peşe yenilen gollerle başlayan ekip bir anda neye uğradığını anlamazken bu gollerin ardından istedikleri oyunu sergileyemediler ve gol için yüklendikçe savunmalarında boşluklar verdiler. Son 5 dakikaya sığdırdıkları gollerle 3 puanı cebine koyan ekip oldukça zorlanırken buna rağmen golcüleriyle güldü diyebiliriz. Erkan özellikle ilk yarıda oyunu Orta alanda çok iyi kurarken çok da klas bir frikik golüne imza attı, Metehan da günün istekli oyuncusu olurken attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu galibiyette büyük rol oynadı, Kazım özellikle 2. Yarıdaki kritik müdahaleleri ile savunmanın başarılı ismi olurken Kadir savunmasını yine iyi toparladı, Kudret de maç boyunca disiplinli bir oyun sergiledi.
Kaybetme Faktörleri
Veteranlar takımı maça istediği gibi başlayamazken ileride çoğalmakta oldukça zorlandılar, daha çok oyunu kendi yarı alanlarında kabul ederlerken kontra toplarla gol aradılar fakat bunda da başarılı olamadılar. Yaş itibariyle 2. Yarıda oyundan düşmesi beklenen ekip bunun zıttına 2. Yarıya fırtına gibi başlarken pes peşe gollerle öne geçti. İlerleyen dakikalarda kırmızı kart sebebiyle eksik kalan ekip bunun da etkisiyle kendi sahasından çıkmakta zorlandı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Iyi savunma yapan ekip buna rağmen çok da direnemezken mücadeleleri ile alkış aldılar. Koray ilk yarıda sakatlanmasının da etkisiyle tam performans sergileyemezken Olcay 3 golüyle yine takımın en skorer oyuncusu oldu, tecrübesini bir kez daha gözler önüne serdi.
Maçın Adamı: Metehan
Maçın Gümüş Adamı: Erkan
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Kazım
Maçın Ortasahası: Erkan
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Erkan
Maçın Centilmeni: Kudret