Özkürtün Gençlik Bildiğimiz Gibi!

Günün son maçında Özkürtün Gençlik ile Badboys takımları karşı karşıya geldi. Maça Özkürtün takımı baskılı başlarken erken bulduğu gol ile öne geçmeyi başardı. Uzun bir süre maçı önde götürse de Badboys takımı skoru eşitlemeyi başardı ve ilk yarı 2-2 skor ile sonuçlandı. 2.yarı Badboys takımı öne geçmeyi başarsa da Özkürtün takımı oyun disiplininden kopmadı ve art arda bulduğu goller ile öne geçti ve maçı 8-5 skor ile Özkürtün Gençlik maçı kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça baskılı başlayan Özkürtün Gençlik takımı öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı oyundan düşen ekip geriye düşse de sonrasında çok iyi bir reaksiyon göstererek muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve maçı net bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Mutlu kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken çok zor toplarda güzel kurtarışlara imza attı. Fakat yediği goller de yapabilecek  fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman anlaşmazlıklar yaşasalar da savunmada görev alan Onur takımını çok iyi ateşledi. Tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldıran Onur takım arkadaşları ile tartışma yaşasa da savunmayı toparlayan isimdi. İleride bir çok yetenekli ayaklara sahip olan ekipte Birol oyun görüşü ile fark yaratırken takımının ataklarına şekil veren isimdi. Kerim ise hızı ve tekniği ile rakiplerini çok kolay geçerken performansı ile büyük beğeni topladı. Ercan takımına tecrübesi ile seviye atlatan isimdi. Pozisyon bilgisi çok iyi olan Ercan golü adeta koklarken bitiriciliği ile sonuca gitmeyi başardı. Maç içerisinde bazı dakikalarda sıkıntılı anlar yaşasalar da oyun disiplininden kopmayan Özkürtün Gençlik takımı maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde beklemedikleri bir gol yiyerek başlayan Badboys takımı hemen karşılık vermeyi başardı ve ilk yarı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip oyunu tutamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Semih bir önceki maçta da oynamasından dolayı yorgundu ve bu maçta beklenen performansı sergileyemedi. Savunmada çok fazla kopukluklar yaşayan ekipte Kenan savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin neredeyse her atağına müdahalede bulunan Kenan takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca bazı pozisyonlarda çaresiz kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Kadir sahanın en olgun ismiydi. Takımını oyunun içinde tutmaya çalışan Kadir son dakikalarda kondisyonu yetmeyince oyundan düştü. Serdar takımının en efektif isimlerinden biriydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Serdar hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapsa da çok fazla efor sarf etti.  Doğan ise çok hızlı bir oyuncu olurken o da bir önceki maçta görev alınca bu maçın son anlarında oyundan düştü. İlk yarı geriye düşse de 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip bir türlü skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ercan
Maçın Gümüş Adamı:Birol
Maçın Golü:Kerim
Maçın Kalecisi:Mutlu
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Birol
Maçın Forveti:Ercan
Maçın Centilmeni:Doğan