Alacaat, Kırmızı Kartların Gölgesinde 3 Puanı Kaptı!

Premier Ligde son haftalar yaklaşırken Liverpool ile Alacaat takımları karşı karşıya geldi. Kırmızı kartların havada uçuştuğu maç kıran kırana geçerken ilk dakikalarda 2 ekipte birbirini tartarak temkinli bir oyun sergiledi. Maçın açılışını sahanın en genci Mert yaptı ve Liverpool takımı öne geçti. İlk yarının son anlarında skor eşitlendi ve ilk yarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı 2 ekipte galibiyet için risk alırken golü bulan taraf Alacaattı. Maçın son anlarında karşılıklı kırmızı kartlar ile 2 ekipte maçı 6 kişi tamamlarken maçı Alacaat takımı 2-1 kazandı.

kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan Alacaat takımı savunmada açık vermeden gol ararken geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görse de gol yemeyen ekip sonuca da gidince galibiyete ulaştı. Kalede görev alan Mücahit kusursuz bir performans sergiledi. Kurtarışları ile takımını ipten alan Mücahit refleksleriyle parmak ısırttı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte İsa savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibi en geride karşılayan İsa Bir çok kritik müdahalede bulundu. İleride topu çeviren ekip zaman zaman kontra ataklara da çıktı. Emre Cengiz sahada biraz agresif bir oyun sergilese de takımını ateşleyen kişiydi. Çok çevik olan Emre Cengiz rakiplerini yıldırdı. Ali Rıza pozisyon bilgisi ile fark yaratırken takım arkadaşlarına alanlar yarattı. Sinan ise hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf ederken sahada basmadık yer bırakmadı. İleri uçta görev alan Halil maç boyunca Bir çok gol pozisyonuna girse de sonuca gidemedi. İlk yarı geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan Alacaat zor da olsa 3 puanı almayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibine göre daha baskılı başlayan Liverpool takımı ilk yarı öne geçmeyi başarsa da son dakikada yediği gol ile ilk yarıyı beraberlik ile tamamladı. 2.yarı galibiyet için risk alan ekip maçın son anlarında kalesinde golü gördü ve kalan dakikalarda beraberliği sağlayamayınca yenildi. Kalede görev alan Melih kalesinde bir çok kurtarışa imza atarken tek eksik yanı topu oyuna sokarken çok fazla dışarı attı ve takımının hızlı ataklarını engelledi. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Pablo mücadelesi ile büyük beğeni topladı. İlk yarı çizgiden topu çıkarmayı başaran Pablo savunmayı yönlendiren isimdi ve rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride zaman zaman pas oyunu ile sonuca gitmeye çalışsa da genel olarak bireysel bir oyun sahaya yansıtan ekipte Emrecan fiziği ile rakiplerini zorlarken tekniği ve oyun görüşü ile takımına katkı sağladı. Sahanın en genç ismi olan Mert ise topla adeta süzülürken rakiplerini çok kolay egale etti. Takımının tek golüne imza atan Mert istediği toplar ile buluşamasa da kendine pozisyon hazırlayarak sonuca gitmeyi başarsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Mücahit
Maçın Gümüş Adamı:Emre Cengiz
Maçın Golü:Emre Cengiz
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Emre Cengiz
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Mert