Palermo Yeni Transferleriyle Güldü!

Gecenin son maçında Palermo ile Kayadibi takımları büyük derbide karşı karşıya gelirken adına yakışır şekilde geçen derbide kazanan son dakika golleri ile Palermo oldu ve bu sezon da hedefin yüksek olduğunu göstermiş oldular.
Palermo takımı maça istediği gibi başlayamazken maçın genelinde atak bir oyun oynamalarına rağmen rakibin katı savunmasını ve rakip kalecinin başarılı performansını geçmekte zorlandı. Son bölümlere de skor olarak geride girmesine rağmen golcülerinin devreye girmesi ile son dakikalarda buldukları 2 golle maçtan galibiyetle ayrıldılar. Yenilenen kadrosuyla bu sezon ne denli iddialı olduklarını gösteren ekip hücum anlamında çok başarılı bir maç çıkarırken aradıkları golleri zor bulsalar da istedikleri galibiyete ulaştılar. Sinan ve Tayfun attıkları 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken yeni transfer Tayfun istekli oyunuyla dikkat çekti.
Kayadibi Gençlik takımı daha 1 hafta önce final four mücadelesi veren güçlü rakibine karşı olağan üstü bir mücadele örneği verirken maçın genelinde skor avantajını elinde bulundurdu. Son dakikalarda yenen şanssız goller olması ciddi bir zafer elde edeceklerdi ki şans da yanlarında değildi, bir diğer bakışla rakibin baskılı oyununa daha da direnemediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Mücadele anlamında en azından beraberliği hak etseler de gol yollarında yeterli değildiler ve farkı açma şansını çok da bulamadılar. Buna rağmen maç boyunca skor farkını 2de tutmaları büyük başarıydı diyebiliriz. Kaleci Berkay kurtarışlarıyla kalesinde devleşirken Berkan orta alanda takımın en etkili silahıydı, attığı ve attırdığı gollerle takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Maçın Adamı : Tayfun
Maçın Gümüş Adamı : Sinan
Maçın Kalecisi : Berkay
Maçın Defansı : Eren
Maçın Orta Sahası : Berkan
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü : Sinan
Maçın Centilmeni : Hüseyin