Lider Koltuğunda Çok Rahat!

Gecenin maçında Liverpool Fk ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Özkürtün Gençlik takımı maçı zor da olsa kazanmasını bildi ve liderliğini sürdürdü.
Özkürtün Gençlik takımı maça çok iyi başlarken ilk bölümde iyi paslaşmalarla rakip kaleye iyi gittiler. Skor avantajını maç boyunca elinde tutan ekip 2. yarıda Dursun’un kırmızı kart görmesiyle sahada eksik kalsa da skor avantajını iyi korudu ve önemli bir galibiyet aldı. Genel anlamda iyi mücadele edip ataklara etkili çıkan ekip iyi bir futbol sergilerken Birol attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı, Numan da geriden iyi bindirmeler yaparken Mutlu kalesindeki etkili kurtarışlarıyla galibiyetin gizli kahramanlarındandı.
Liverpool Fk takımı maça kontrollü bir oyunla başlarken ileri uçta aslında istediği pozisyonları bulsa da rakip kalecinin başarılı performansına takıldı ve skor üretmekte zorlandı. 2. yarıda rakibin kırmızı kartla eksik kalmasını fırsata çevirmek istese de savunmada büyük boşluklar veren ekip ne istediği golü buldu ne de savunmada güven verdi ve nitekim de sahadan 5 2lik skorla mağlup ayrıldı. Aklı Büyük Finalde olan ekip oynadığı oyunla tat vermezken özellikle savunma anlamında vasatı aşamadı.
Maçın Adamı: Birol
Maçın Gümüş Adamı: Mutlu
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Defansı: Numan
Maçın Ortasahası: Mehmet Ali
Maçın Forveti: Birol
Maçın Golü: Dursun
Maçın Centilmeni: Mutlu