Liverpool Emrah İle Güldü!

Gecenin ikinci maçında ise Liverpool takımı ile Çalı SK takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan ekip Emrah’ın henüz maçın başlarında bulduğu iki golle öne geçmeyi başardı ve maç boyunca oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başararak galip gelmesini bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça hızlı ve disiplinli bir oyunla başlayan Liverpool ekibi maç boyunca takım oyununu iyi oynarak ve bireysel yetenekleri ile her iki yarıda da topun hakimiyetini elinde tutmayı başardı.Kalede topu iyi takip eden ve refleksleri ile takımını ayakta tutan Arif sahanın en yaşlı ismi olmasına rağmen etkili bir oyun sergiledi.Liverpool takımının Kaptanı olarak sahaya çıkan Emrah adeta şov yaparken attığı frikik golleri ile ustalığını konuşturdu.Attığı (7) golle takımını sırtlayan Emrah yeteneğini sahaya yansıttı ve tabiri caizse maçı tek başına kazanmayı başardı.Liverpool takımında tüm oyuncular oyun ciddiyetini bozmadan devam ederken defans hattında Onur ve Emir uyumu ile rakibe şans tanımadı orta alanda Murat takımı adına çok faydalı olarak bir golle de takımına katkı da bulundu maç boyunca oyun disiplininden kopmayan Liverpool Emrah(7) Murat (1) Emir (1) golle maçı 9-6 tamamlamayı bildi ve hanesine 3 puanı yazdırarak yoluna emin adımlarla devam etti.

Kaybetme Faktörleri
Çalı SK takımı genç ve dinamik kadrosuna rağmen maça çok iyi başlayamadılar ve henüz maçın başlarında başında kalelerinde gördükleri gollerle maça adeta 2-0 geride başladılar. Defans hattında İzzet takımının oyun kurucusu olsa da orta alanda Liverpool oyuncusu Emrah’ın etkili oyununa karşı koyamadılar. Orta alanda Ali Osman ve ileri uçta Yusuf maç boyunca hırsları ve yetenekleri ile Çalı SK takımının öne çıkan isimleriydi ancak onların bu oyunu maçı kurtarmaya yetmedi ve maçı 9-6 lık skorla kaybederek geceyi puansız kapattılar. Çalı SK takımının gollerini Ali Osman (3) Yusuf (2) Sercan (1) atarken bu goller onların galip gelmesine yetmedi

Maçın Adamı:Emrah
Maçın Gümüş Adamı:Ali Osman
Maçın Golü:Emrah
Maçın Kalecisi:Arif
Maçın Savunması:Murat
Maçın Orta sahası:Ali Osman
Maçın Forveti:Emrah
Maçın Centilmeni:Emirhan