Egemenspor Evinde Kaybetmiyor!

Gecenin ikinci maçında iki takımda rakibe adeta gol olup yağarken hücumda daha bitirici olan taraf Egemenspor kazanmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Kalesinde salih ile başlayan ekip her ne kadar 8 gol yemiş olsa da Salih’in kritik kurtarışlarının meyvesini maç sonucunda almayı başardı. Takım olarak eksiksiz herkesin skora katkı koyduğu maçta , ekip genel olarak hücumdan ileri çıkarken pas oyununu tercih etti. Son bölgeye gönderilen toplarda ise ilk Tercih Serkan olurken Serkan attığı 4 golle takım arkadaşlarını yanıltmadı. Savunmada Hikmet ,Yalçın ve Kenan zaman zaman rakibi karşılarken hata yapsa da birebir mücadelelerde rakibi ekarte etmeyi başardılar. Orta Sahada ise Selçuk ve Doğan oyunu iki yönlü oynayarak takımlarına galibiyeti getiren kilit isimler olmayı başardılar. Gerek savunmada ve oyunu kurmada sorumluluk alan ikili başarılı paslaşmalarının karşılığını skora 4 gollük katkı yaparak pekiştirdiler. Başarılı ikilinin önünde oynayan Serkan ise gelen topları gole çevirmeyi başararak takıma galibiyeti getirenlerden olmayı bildi. Egemenspor takımı ligde zorlu bir ekip olduklarını bu maç kanıtlamayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Balat Tr takımı maça etkili hücum silahları olan Oktay ve Gökhan ile çıksa da Özellikle savunmada yapılan pozisyon hataları ve adam paylaşımında yaşanılan hatalar mağlubiyeti hazırladı. Ekip bir türlü savunmada istediği oyunu sergileyemedi.Hücuma çıkışlarda rakibe göre daha hızlı olmalarının avantajını Oktay ve Gökhan’ın ileride ki etkili oyunlarıyla birleştirince sekiz gol atmayı başardılar. Oktay ve Gökhan özellikle yerden hızlı oynayarak bozdukları rakip savunmayı etkili son vuruşları ile saf dışı bırakmayı başardılar. Tüm bunlara rağmen ekip savunmada verdikleri zafiyetleri bir türlü durduramayınca sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldular.
Maçın Adamı : Serkan
Maçın Gümüş Adamı : Oktay
Maçın Golü : Oktay
Maçın Kalecisi : Salih
Maçın Savunması: Kenan
Maçın Orta Sahası : Selçuk
Maçın Forveti : Serkan
Maçın Centilmeni :Gökhan