Palermo Son Dakikalarda Güldü!

Gecenin 2. maçında Karkay ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken 6. dakikada 2 0 lık skor avantajını yakalayan Palermo devreye 2 2 lik eşitlikle girdi. Son dakikalara 2 2 lik eşitlikle girilen maçta Palermo peş peşe 3 golüyle maçı kazanmasını bildi ve çok eksiği olan maçtan 3 puan çıkarmasını bildi.
Palermo takımı sahaya öyle eksik bir kadroyla çıktı ki as kadrosundan 3 4 oyuncu vardı ve adeta başka bir takım hüviyetinde maça çıktı. Buna rağmen yıldız ayaklarıyla maçın başında öne geçen ekip bu skoru koruyamadı. 2. yarıda zorlanmalarına rağmen son dakika golleriyle öne geçen ekip önemli bir galibiyete imza attı. Savunmada iyi direnen ekip orta alanda Metehan ve Ercan’la etkili olurken kırılma anında attıkları gollerle maçı koparmasını bildiler. Metehan 2 gol 2 asisti ile geceye damgasını vuran isim olurken Ercan da gecenin başarılı isimlerindendi Batu son 5 dakikada attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken Mehmetcan kaledeki performansıyla takımını ayakta tuttu.
Karkay takımı genel anlamda iyi bir maç çıkarırken son vuruşlardaki şanssızlıkları maçı kazanamamalarına sebep oldu diyebiliriz. Maça adeta 2 0 yenik başlamalarına karşın devreye 2 2 lik eşitlikle giren ekip 2. yarıda sürekli gol arasalar da bir çok net pozisyondan sonuç alamadılar. Bireysel anlamda yetenekli isimleri kadrolarında barındırmalarına karşın final paslarında istediklerini yapamayan ekip atamadıkları gollerle maçı kaybettiler diyebiliriz. Murat ve Ahmet savunmanın başarılı isimleri olurken orta alanda Barış çok istekliydi oyunu iyi yönlendirdi, takımın iyilerindendi, yine oyuna sonradan dahil olan Adem de takıma büyük hareketlilik getirdi.
Maçın Adamı: Metehan
Maçın Gümüş Adamı: Ercan
Maçın Kalecisi: Mehmetcan
Maçın Defansı: Barış
Maçın Ortasahası: Ercan
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Murat