Furkan Jübile Maçında Çernobil’i Sırtladı!

Gecenin ilk maçında Çernobil ile Maltepe Sk takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Çernobil güçlü rakibini mağlup ederek yükselişini sürdürdü.
Çernobil takımı maça çok kötü başlarken peş peşe yedikleri gollerle kısa süreli bir şok yaşadılar. Buna rağmen çabuk toparlanan ekip tecrübesiyle skora denge getirirken devreye 4 4 lük eşitlikle girdiler. 2. yarıda da yenik duruma düşmelerine rağmen peş peşe gollerle öne geçen ekip önemli bir galibiyete imza attılar. Alınan galibiyette orta alanın başarılı ismi Furkan büyük rol oynarken Yurtdışına transferi öncesi takımıyla çıktığı son maçta takımına galibiyet hediye etti ve 4 golüyle geceye damgasını vurdu. Mustafa istekli oyununu bu akşam da sürdürürken 1 i jeneriklik 2 gole imza attı, Naim orta alanda yine fizik gücünü iyi kullanıp takımına top kazandırdı, Servet kurtarışlarıyla yine maçın gizli kahramanlarından olurken stoperde görev yapan Ömer Faruk formda görüntüsünü bu maçta da sürdürdü.
Maltepe Sk takımı dün gece tam anlamıyla mükemmel bir futbol oynadı diyebiliriz. Maça fırtına gibi başlayan genç ekip güzel gollerle henüz 2. dakikada 2 0 lık skor avantajını yakaladı. İlerleyen dakikalarda da skor avantajını ellerinde tutmalarına rağmen devreye 4 4 lük skorla girdiler. 2. yarıda da öne geçmelerine rağmen bu avantajı koruyamayan ekip sahadan 8 5 lik skorla mağlup ayrıldılar. Galibiyet hasretini bu hafta da dindirememelerine rağmen üst düzey bir futbol oynadılar, izleyenlerin beğenisini topladılar. Maçın 50 dakikasının 40 ında baskılı bir oyun sergileyen ekip bu performansı sürdürebilirlerse bir çok takımı yenebilirler diye düşünüyorum ki 2. yarıda bir ara öyle bir baskı yaptılar ki rakip takım kendi sahasından çıkmakta zorlandı, rakibe nefes aldırmadılar. Son vuruşlarda rakip kalecinin üstün performansına takılmaları aslında handikap olsa da daha büyük handikap yenilen kolay gollerdi ve bu akşam maçı kaybetmelerinde tek etken kalelerinde gördükleri ucuz gollerdi diyebiliriz. Hakan Erkan ikilisi savunmada üst düzey bir maç çıkardılar, Emirhan 3 golüyle geceye damgasını vuran isimlerden oldu, Metehan maçı golsüz tamamlasa da o da orta alanın başarılı isimlerindendi, çok top kazandı.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ömer Faruk
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Emirhan
Maçın Centilmeni: Hakan