Lider Çok Zorlanmadı!

Gecenin son maçında ligin yeni ekibi Kenikspor ile lider Parma takımları karşı karşıya gelirken lider Parma lig tecrübesiyle maçı kazanıp yoluna emin adımlarla devam etti.
Parma maça hızlı başlarken rahat bir oyunla rakip kalede atak yapmakta zorlanmadı. İyi pas yapan ekip savunmada çok da zorlanmazken kaleci Burak’ın da kalesinde güven vermesiyle maçı farklı kazandılar. Abdullah 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Emir orta alanda takımın en iyisiydi, oyunu çok iyi kurdu, Yusuf ise performansıyla saç baş yoldururken kaptanından bir çok pozisyonda fırça yedi, yine yokları oynadı.
Kenikspor ligde çıktıkları ilk maçta iyi mücadele ederken tek eksikleri goldü diyebiliriz. Daha doğrusu son vuruşlarda bi tık şanslı olsalardı bugün daha farklı bir skor olabilirdi ve lideri devirebilirlerdi. İlk yarıda dünyaları kaçıran ekip 2. yarıda da 3 e 1, 4 e 1 gittikleri pozisyonlarda dahi skor üretmekte zorlanırken çok şanssız bir maç geçirdiler ve mağlubiyette en büyük etken buydu. Maçın sonlarında Kerem’in ayağından gelen güzel gol tek golleri olurken bunun dışında skor üretemediler. Veli savunmada çok efor sarfederken takımın iyilerindendi, Kerem çok net pozisyonlardan sonuç alamasa da oldukça istekli bir oyun sergiledi.
Maçın Adamı: Emir
Maçın Gümüş Adamı: Abdullah
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Abdullah
Maçın Ortasahası: Emir
Maçın Forveti: Mehmetcan
Maçın Golü: Kerem
Maçın Centilmeni: Veli