Palermo Rahat Kazandı

Günün 2.maçında ilk maçlarına çıkan Jogobonito ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı bir giriş yapan Palermo takımı ilk yarıyı çok üstün oynarken Jogobonito takımı ise etkisiz kaldı. İlk yarıyı 5-0 önde tamamlayan Palermo takımı 2.yarı genç rakibi Jogobonito’ya şans tanımayarak maçı 12-0 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip Hüseyin ile açılışı yaparken dakikalar ilerledikçe rakibi sahadan sildi. İlk yarıyı 5-0 önde tamamlayan ekip 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyarken maçı 12-0 gibi farklı bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Güray kusursuz bir maç çıkarırken refleksleri ve kurtarışları ile rakip takımı oyundan düşürdü. Kalesini gole kaptan Güray takım arkadaşlarının motivasyonunu arttırmayı da sağladı. Savunmada etten bir duvar ören ekip rakibe göz açtırmazken Yiğit ilk defa forma şansı bulduğu ekipte hızı ve kritik müdahaleleri ile göz doldururken zaman zaman ileriye çıkarak hücuma da katkı sağladı. İleride çok uyumlu olan ekipte Hüseyin oyunun her 2 tarafını da idare ederken sahanın en çok koşan ismiydi. İleri uçta görev alan Furkan ise takımını ateşleyen isimdi. Şık bilek hareketleri ve bitiriciliği ile dikkat çeken Furkan maçın yıldızıydı. Takım olarak çok uyumlu olan ekip zorlanmadan sonuca gitmeyi başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça daha ısınamadan kalesinde gol gören ekip ileride bir türlü aradığı pozisyonları bulamazken ilk yarıyı 5-0 geride tamamladı. 2.yarı oyundan iyice düşen ekip savunmasında çok fazla açıklar verince maçı 12-0 gibi farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Hüseyin maç boyunca elinden geleni yapsa da savunması kötü olunca onunda yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan genç ekipte Sinan rakipleri tarafından çok kolay geçilirken, Emre ise çok fazla kademe hatası yaparken arkasında çok açıklar bıraktı. İleride tel tel dökülen Jogobonito takımında Mehmet hücuma çıkarken çok fazla top kaybı yaparken Sezer ise son vuruşlarda başarısız olunca Jogobonito takımı skor üretmekte sıkıntı yaşadı. Jogobonito takımı çok genç bir ekip olması nedeniyle rakibi Palermo takımına diş geçiremese de ilerleyen maçlarda daha etkili maçlar çıkaracağı belli olan Jogobonito takımına başarılar dileriz

Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Hüseyin
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Yiğit
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Hüseyin