Sadıçlar Bitti Demeden Bitmez

Günün ilk maçında Alacaat takımı ile Sadıçlar takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk atağında Halil ile öne geçen Alacaat takımı Sadıçlar takımının maça bir türlü ısınamaması ile Alacaat takımı art arda ataklar ile farkı 3’e çıkardı. Alacaat takımı farkın açılması ile rehavete kapıldı ve savunmasında açıklar vermeye başladı. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Sadıçlar ilk yarının son anlarında 2 gol bulunca ilk yarıyı Alacaat takımı 3-2 önde tamamladı. 2.yarıya hızlı başlayan taraf bu sefer Sadıçlardı. Skoru hemen eşitleyen Sadıçlar Emre’nin golü ile öne geçmeyi başardı. 2.yarı bir türlü oyunda varlık gösteremeyen Alacaat takımının savunması tel tel dökülürken Sadıçlar takımı 2.yarı kalesinde sadece 1 gol görerek maçı 6-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta 1-0 yenik başlayan Sadıçlar maça alışamadan kalesinde art arda goller görse de 3-0’dan sonra çok iyi bir reaksiyon göstererek ilk yarının son anlarında buldukları 2 gol ile ilk yarıyı 1’fark ile geride tamamladı. 2.yarıya çok hızlı bir giriş yapan ekip skoru hemen eşitleyerek öne geçti. Rakibin dengesini bozan ekip art arda bulduğu goller ile rahatlarken maçı 6-4 kazandı. Kalede görev alan Fatih ilk yarının ilk dakikalarında neye uğradığını şaşırırken maça ısındıktan sonra kusursuz bir maç çıkardı. 2.yarı kalesinde sadece 1 gole izin veren Fatih maçın kilit adamlarındandı. Savunmada maça çok geç ısınan ekip ilerleyen dakikalarda çok iyi kenetlenirken savunmayı toparlayan isim Ramazandı. Maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendiren Ramazan savunmada çok kritik müdahalelerde bulundu. İleride geç açılan ekip oyuna ve birbirlerine alıştıktan sonra çok iyi performans sergilerken Selim takımının ataklarını şekillendirirken savunmasına da zaman zaman yardım etti. Maçın adamı olan Emre ise bitiriciliği ve uzaktan şutları ile dikkat çekerken rakibin fişini çeken isimdi. Sadıçlar takımı 3-0 geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayarak çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve maçı zor da olsa 6-4 kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip etkili oyuncusu Halil ile sonuca giden ekip 12.dakikada farkı 3’e çıkarmayı başarırken rehavete kapılınca kalesinde 2 gol görse de ilk yarıyı 3-2 önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya çok kötü bir giriş yapan Alacaat önce beraberliğe engel olamazken ardından 1 gol daha yiyince oyundan düştü ve maçı 6-4 kaybetti. Kalede görev yapan Semih ilk yarı elinden geleni yapsa da savunmasının dağılması nedeniyle yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekip ilk yarı çok fazla efor sarf ederken 2.yarı tel tel döküldü. Emre A. savunmanın bel kemiğiyken takımının gole ihtiyacı olduğu dakikalarda ileriye çıkarak skora katkı yapan Emre A. takımını umutlandırsa da mağlubiyeti engelleyemedi. İleride tek oyuncunun ayağına bakan ekipte Halil takımının yıldızı olurken attığı 3 gol ile maçı erken koparmaya çalışan Halil takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Takım olarak çok çabuk oyundan düşen ekip 3-0 gibi farklı bir skor ile öne geçmesine rağmen skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Emre Zırtlan
Maçın Gümüş Adamı:Halil
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Fatih
Maçın Savunması:Ramazan
Maçın Orta sahası:Selim
Maçın Forveti:Emre (Sadıçlar)
Maçın Centilmeni:Halil