Brothers’den Müthiş Galibiyet!

Gecenin ilk maçında Mainz ile Brothers takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Brothers güçlü rakibini 2 1 lik skorla geçerek lig kariyerlerinin en önemli galibiyetlerinden birine imza attılar.
Kazanma Faktörleri:
Brothers takımı maç boyunca savunma disiplininden hiç kopmazken orta alanda Mehmet Eren ve Furkan Ekici’yle topu ayaklarında iyi tutarak Emre ile ileri uçta etkili olmaya çalıştılar. Kalelerine çok da fazla etkili şut gelmese de Kenan maçı sadece bir hata ile tamamlarken yediği frikik golü dışında sıfır hata ile oynadı ve kalesini bulan şutlarda gole izin vermeyerek takımının direncini maç boyunca ayakta tuttu. Savunma bloğunda Eto Berat Talha üçlüsü büyük bir özveri ile oynarken rakibe çok da göz açtırmayınca ligde bir maçta en az gol yedikleri maçı çıkardılar ve kritik bir galibiyete imza attılar. Bireysel performanstan çok takım oyunu galibiyeti getirirken edilen mücadele karşılığını verdi ve iyi bir kaleci ile maça çıktıklarında her maça ortak olabileceklerini gösterdiler. Takımın gollerinde ise Emre ve Berat’ın imzası vardı.
Kaybetme Faktörleri:
Madde madde yazmaya kalkacak olursak belki bir sayfa dolusu unsur yazabiliriz buraya fakat başlıca etken takım uyumu bugün sahada yoktu diyebiliriz. Net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları değerlendirme konusunda oldukça cömerttiler ki özellikle Asker çok net 2 3 pozisyondan gol çıkaramadı. Gelmeyen gol takım üzerinde stres yapınca bu da oyuna olumsuz yansıdı ve yapmak istediklerini sahaya yansıtmakta zorlandılar. İleri uçta görev yapan Ahmet takıma uyum sağlamakta zorlanırken çok gayretli olmasına rağmen rakibin savunmasını geçmekte zorlandı. Yenilen gollerle ilgili sorun ve hata yoktu fakat asıl problem kaçırılan gollerdi diyebiliriz. Cihan orta alanda takımın en etkili ismi olurken bir çok etkili şuttan sonuç alamadı, rakip kaleciyi geçmekte zorlandı. Oyuna sonradan giren Ahmet Erdoğan takıma hareketlilik getirse de beklenilen gol gelmedi ve Mainz takımı yine iyi futbola rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldı, Burak’ın yokluğu bu maçta da hissedildi.
Maçın Adamı: Berat
Maçın Gümüş Adamı: Furkan
Maçın Kalecisi: Kenan
Maçın Defansı: Berat
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Asker
Maçın Centilmeni: Eto