Özkürtün Takımından Mükemmel Bir Geri Dönüş!

Günün 2.maçında Palermo ile Özkürtün takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça istekli başlarken maç karşılıklı goller ile başladı. Dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koyan Palermo takımı art arda goller ile farkı açmayı başardı ve ilk yarı 5-2 Palermo üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Özkürtün takımı farkı azaltmak için baskılı başlarken Palermo ise skora yönelik bir oyun sahaya yansıtırken Özkürtün takımı bulduğu goller ile skoru eşitlemeyi başarırken maçın son dakikalarına beraberlik ile girildi. Palermo takımı oyundan düşerken rüzgarı arkasına alan Özkürtün takımı öne geçmeyi başardı ve maçı Özkürtün takımı 7-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça istekli başlayan Özkürtün şok bir gol ile geriye düşse de hemen karşılık verdi. İlerleyen dakikalara hücumlardan eli boş dönen ekip geriye düştü ve ilk yarıyı 5-2 geride tamamladı. 2.yarı mükemmel bir reaksiyon gösteren ekip savunmada açıklar vermedi ve ileride de topu çok iyi çevirerek sonuca gidince 2.yarı kalesini gole kapattı ve bulduğu goller ile galibiyete ulaştı. Kalede görev alan Mutlu ilk yarı kalesinde gördüğü bir kaç golde hatası olsa da 2.yarı kalesini gole kapatarak adeta devleşti. 2.yarı sergilediği performans ile takımını oyunda tutan Mutlu oldukça iyi bir maç çıkardı. Savunmada ilk yarı uyum sağlayamasalar da 2.yarı birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Dursun savunmanın bel kemiğiydi. Takıma tecrübesi ile seviye atlatan Dursun tecrübesi ile savunmayı toparlayan isimdi. İleride etkili oyuncuları ve pas oyunu ile sonuca giden ekipte Serdar takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile rakibi çözen isimdi. Takım arkadaşlarını çok iyi besleyen Serdar pasları ile takımını oyunun içine soktu. Maçın yıldızı olan Birol ise hırsı ve azmi ile takımını cesaretlendiren isimdi. Attığı 3 gol ile takımını umutlandıran Birol bitiriciliğiyle sonuca giden kişiydi. İlk yarıyı 5-2 geride tamamlamasına rağmen 2.yarı çok iyi bir reaksiyon gösteren Özkürtün takımı zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça gol ile başlayan Palermo takımı kalesinde hemen golü görse de ilk yarı çok iyi bir oyun sahaya yansıttılar ve ilk yarıyı 5-2 önde tamamladılar. 2.yarı rakibin sert oyunu nedeniyle hafif sakatlıklar yaşayan ekip oyundan düşünce maç eşitlendi. Tekrar öne geçmek için risk alan ekip kalesinde açıklar verince kalesinde goller görerek maçı kaybettiler. Kalede görev alan Eren maçın  genelinde iyi bir performans sergilerken 2.yarı takımının dağılması nedeniyle kalesinde bir çok gol pozisyonu gördü. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Barış savunmayı toparlayan kişiydi. Çok iyi kademelere giren Barış arkadaşlarının açıklarını kapatırken çok yoruldu. İleride ilk yarı işler tıkırında giderken 2.yarı bal yapmayan arı gibi olan ekipte maçın açılışını yapan Adem 2.yarı sahada varlık gösteremezken Furkan ise ilk yarı attığı şık frikik golü ile gözlerin pasını alırken 2.yarı ayağına aldığı sert darbeler nedeniyle oyundan düştü. Takımının yıldızı olana Murat ise attığı 3 gol ile takımını rahatlatsa da 2.yarı sahada Palermo adına savaşan bir kaç oyuncudan biriydi. Fakat Murat’ın performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Murat
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Mutlu
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Murat
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Barış