Yeşil Bursa Dolu Dizgin!

Günün ilk maçında Alacaat ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. Maça Yeşil Bursa takımı etkili bir başlangıç yaparken art arda goller ile öne geçse de Alacaat takımı skoru eşitlemeyi başardı. İlk yarının sonlarına doğru baskısını arttıran Yeşil Bursa takımı art arda goller ile bir kez daha öne geçerken ilk yarı 5-3 skor ile Yeşil Bursa takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı karşılıklı goller ile başlarken ilerleyen dakikalarda Alacaat takımı farkı 1’e indirmeyi başarsa da Yeşil Bursa takımı skoru korumayı başardı ve art arda bulduğu goller ile farkı bir kez daha açtı. Farktan dolayı oyundan düşen Alacaat takımı savunmada açıklar verince maçı 10-5 skor ile Yeşil Bursa takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili bir başlangıç yapan Yeşil Bursa takımı art arda goller ile öne geçse de skoru koruyamayınca maça eşitlik geldi. Fakat ilerleyen dakikalarda bir kez daha öne geçen ekip ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlarken 2.yarıya da golle başladı. Fakat maçın son 10 dakikasına girilirken fark 1’e inse de skoru korumayı başaran ekip maçı zor da olsa kazandı. Kalede görev alan Ömer takımına tecrübesi ile seviye atlatırken kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Maçı da arkadan çok iyi yöneten Ömer performansı ile beğeni topladı. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekipte Mesut savunmanın bel kemiğiydi. Neredeyse rakibin bütün ataklarına ayak uzatan Mesut takımının savunmasını toparlayan isimdi. İleride oldukça efektif olan ekipte Tolga takımının ataklarını şekillendiren isim olurken oyun görüşü ile fark yarattı. Takım arkadaşları ile uyumu çok iyi olan Tolga pas organizasyonunu çok iyi yaptı. Takımının gol yükünü çeken Ufuk ise bitiriciliğiyle farkı açarken attığı goller ile takımını önde tutmayı başardı. Pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Ufuk maçın yıldızıydı. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan Yeşil Bursa takımı zaman zaman zorlansa da net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça eksik bir kadro ile çıkan Alacaat takımı ilk dakikalarda kalesinde goller görürken sonra skoru eşitlemeyi başarsa da ilk yarıyı 5-3 geride tamamladı. 2.yarının başında fark 3’e düşse de oyundan düşmeyen ekip farkı 1’e indirmeyi başarsa da beraberlik golünü bulamayınca oyundan düştüler ve maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede Mücahit’in yokluğunda Ahmet görev alırken Ahmet bekleneni veremedi. Yediği gollerin çoğunda hatası olan Ahmet performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Emre Aşık savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin bir çok atağını kesmeyi başaran Emre Aşık zaman zaman yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Halil bir çok gol pozisyonuna girse de bu pozisyonlardan eli boş döndü. Son vuruşlarda şanssızlık yaşayan Halil bir türlü golü bulamadı. Takımın yıldızı olan Ali Rıza ise takımının gol yükünü çekerken attığı 5 gol ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maça bir kaç as oyuncusundan eksik çıkan ekip maçı farklı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ufuk
Maçın Gümüş Adamı:Ali Rıza
Maçın Golü:Tolga
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Mesut
Maçın Orta sahası:Tolga
Maçın Forveti:Ufuk
Maçın Centilmeni:Halil