Bad Boys Zor da Olsa Üst Turda!

Play-Of maçında Vişne ile Bad Boys takımları karşı karşıya gelirken Vişne takımı maça eksik bir kadro ile çıkarken buna rağmen maç kafa kafaya başladı. Vişne takımı öne geçmeyi başarsa da Bad Boys takımı hemen karşılık vererek öne geçerken ilk yarı 2 takımda da talihsiz sakatlıklar olurken maça 2 takımda 6 kişi devam etti ve ilk yarıyı Bad Boys takımı 5-3 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı fark 3’e çıkarken Bad Boys takımı rehavete kapılınca Vişne takımı art arda goller ile önce skoru eşitledi sonrasında öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca Bad Boys takımı maçın son anlarında çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve maçı Bad Boys takımı zor da olsa 11-9 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Bad Boys takımı geriye düşse de hemen öne geçmeyi başarırken 2.yarının başında farkı 3’e çıkardıktan sonra rehavete kapılıp geriye düşse de maçın son anlarında oyuna ağırlığını koyarak turu geçmeyi başardı. Kalede görev alan Ömer takımının en genç ismi olmasına rağmen kalede duruşu ile büyük bir oyun ortaya koyarken kritik kurtarışları ile takımını oyunda tuttu. Savunmada zaman zaman rehavete kapılan ekipte Bünyamin savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Bünyamin savunmayı toparlayan isimdi. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Serdar bugün beklenen performansı sergileyemezken Sezer maça çok iyi başlarken attığı 2 gol ile takımını öne geçirmeyi başarsa da sonrasında talihsiz bir sakatlık yaşayarak sahadan ayrılmak zorunda kaldı. Maçın adamı ise Tufandı. Maça savunmada başlayan Tufan güçlü fiziği ile rakiplerini yıldırırken maçın son anlarında takımına gol gerektiğinde forvete geçerek attığı 4 gol ile takımına turu atlatan isimdi. Maç içerisinde zaman zaman rehavete kapılsa da tecrübesini konuşturan ekip adını üst tura yazdırmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça eksik bir kadro ile çıkmalarına rağmen iyi başlayan Vişne takımı öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarı fark 3’e çıksa da oyundan kopmayan ekip maçın son anlarına önde girmeyi başarsa da skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan yenik ayrıldı. Kalede sakatlıklar nedeniyle 3 farklı oyuncu görev alırken maçın genelinde Ahmet kalede görev aldı. Kaleci olmamasına rağmen korkusuzca bir çok kurtarışa imza atan Ahmet maçın kafa kafaya gitmesini sağlayan isimlerden biriydi. Savunmada çok fazla anlaşmazlıklar yaşayan ekipte Mahmut savunmada görev alırken zaman zaman hücumlara da destek verdi. Takımın Kaptanı olan Mustafa ise ilk yarı talihsiz bir sakatlık yaşayarak sahadan ayrılması ile Vişne takımının savunması dağıldı. İleride genel olarak bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Emre ve Burak ikilisi çok fazla efor sarf ederken Burak hem savunmada hemde hücumda bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmazken Emre ise oyun görüşü ve etkili şutları ile dikkat çekti. Metin ise takımının yıldızıydı. Tekniği ve ince bilekleri ile rakiplerini çok kolay egale eden Metin attığı goller ile maçın son anlarına takımını önde soksa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca performansı turu geçmek için yeterli olmadı.

Maçın Adamı:Tufan
Maçın Gümüş Adamı:Ömer
Maçın Golü:Metin
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Bünyamin
Maçın Orta sahası:Metin
Maçın Forveti:Tufan
Maçın Centilmeni:Emre