Nefis Maçta Kazanan Lezzet Güveç Evi!

Sandalcı halı saha tesislerinde günün ilk maçı Lezzet Güveçevi ve Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi . Kıran kırana geçen bu maçta seyir zevki oldukça yüksekti . İki takımda galibiyet için son terlerine kadar oynadı . Ancak bu maçta yüzü gülen takım Lezzet Güveçevi oldu . İlk yarıda iki takımda birbirlerinin kalesini oldukça zorladı ancak golü bulamadı . Orta alandaki pas alışverişi oldukça yüksek geçen bir maç gördük . İki takımda defansta açık vermemeye çalıştı . Kayadibi Gençlik takımındaha çok kontraataklarla gol ararken Lezzet Güveçevi takımı paslarla oyuncu eksilterek gol bulmanın yollarını aradı . Lezzet Güveçevinin defans oyuncuları adeta topu orta alana kazandırmak için oynadı . Gerek kendi aralarında paslaşarak gerekse yapıkları uzun toplarla topu hücum hattına kazandırdı . Kayadibi Gençlik bu maça tutuk başladı . Kaleci Güray kalesinde çok iyi pozisyonlar cıkarmasına rağmen takım arkadaşları onun kadar şanslı değildi diyebiliriz . Maçın ilk yarısı karşılıklı gol denemeleri , baskılı oyunla geçti . İkinci yarıya hızlı başlıyan taraf Lezzet Güveçevi oldu ve 27. dakikada Yavuz un golüyle öne geçti . Bu golden sonra dahada bastıran takım 2. Golü aradı . Kayadibi Gençlik takımıda beraberlik için yüklensede bu çabaları yetersiz kaldı . 2. golüde galiple bulan Lezzet Güveçevi takımı bu golden sonra rahatladı ve maçın skorunu belirledi.
Lezzet Güveçevinin kalesinde Halil vardı . Halil yaptıgı kurtarıslarla kalesinde devleşti . Son anda yaptgı dokunuşlarda kalesinde gol görmesine engel oldu . Defansın bel kemiği Oğuz hızlı ve seriliğiyle bütük arkadşlarına yardımcı oldu ve defansı rahatlattı . Sağ ve sol bekte İsa ve Şeref i gördük . Birbirlerini çok iyi tamamlıyan iki oyuncu çok benzer oyun stillerine sahip . Hem defansa yaptıkları katı hemde yaptıkları paslar ve top çıkarmalarıyla çok iyi destek oldular . Gazi bu oyunun hızlılarından . Oyuna bir anda renk vermesi ve ani bindirmeleriyle karşı rakibe zorlu anlar yaşattı . Galip ise bu takımın oyun kurucusu . Her topta onu gördük . Takımın ileri cıkmasındaki en büyük silahı . Forvet hattındaki Yavuz çektiği şutlarla yaptıgı çalımlarla dikkatleri üzerine çekti . Attığı gollede galibiyette rolü büyük .
Kayadibi Gençlik takımında kalede Güray vardı . Tartışmasız takımın en iyisi olan kaleci çok net pozisyonları bile çıkardı ancak bu çabası yetersiz kaldı . Defansta Eren orta alanda rakibin ataklarını kesmede büyük rol oynadı . Kudret yaptıgı preslerle rakibe pozisyon vermemeye çalıstı . Topu defanstan cıkarmada önemli bir rol oynadı . Eray defansın sağ tarafında başladı . Rakibin hızlı oyuncularına geçit vermedi . Enes bu akşam diger maçlarına göre tutukluk gösterdi . Hızlı ve seriliğini kullanamadı . Bahadır takımda en çok çaba gösteren oyunculardandı . Bazı pozisyonlarda son vuruslarına biraz faha dikkat etse belki maçkn skoru değişebilirdi . Hüseyin ilerde topu çok iyi saklasada ona yardıma gelen pek arkadaşı yoktu . Tek başına olsada iyi işler başardı .
Maçın kalecisi : Güray
Maçın defansı : Oğuz
Maçın orta sahası : Galip
Maçın Forveti : Yavuz
Maçın adamı : Gazi
Maçın gümüşadamı : Şeref

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.