Tecrübe Kazandı!

Günün maçında Aos Gençlik ve Göktürk Fc takımları karşı karşıya geldi . Maça büyük bir üstünlükle başlıyan Aos Gençlik malesef bu maçta galip gelemedi . Adeta ikinci yarıda bir barça havası kazanan Göktürk Fc takımı maçın gülen tarafı oldu . Sahalarda nadir gördügümüz bir geri dönüş vardı . İlk yarıda genç takımımız Aos Gençlik Semih in 3. Dakikada attığı gol ile ilk golünü buldu . Ard arda buldukları gollerde farkı açan takım birden bire kendini adeta koyverdi ve galibiyeti tırnak ucuyla kaçırdı . Göktürk Fc ilk yarıda maça alışmaya ve genç rakibine ayak uydurmaya çalıştı . İlk yarının ilk bölümünde Yusuf ve Semih in yaptıgı ataklar rakip takımın defansını oldukça zorladı . Kaleci Murat ta bu ataklara engel olamayınca kalesinde goller görmeye başladı . Göktürk Fc takımı bı gollere direnmeye çalısıyordu İlkay ve Alay takım arkadaşlarını toparlamak için elinden geleni yapıyordu . İlk yarının ikinci bölümlerinde biraz daha toplu bir Göktürk Fc görüyordk sahada . Yaptıkları bindirmelerle gol bulmaya çalısan takıma engel olan Aos Gençlik in kalecisi Tayfun oldu . İlk yarıyı farklı şekilde galip bitiren takım Aos Gençlik oldu . İkinci yarının başlarında Göktürk Fc takımı tamamıyle galibiyete odaklanmış ve bunu alıcaklarını bize gösterdi . Sercan bu atakların en gözde ismiydi . Alay da ataklara destek veren önemli isimlerdendi . Sercan attığı 4 golle takımının skoreriydi . Orta alanda çok boşlıyan ve galibiyet havasına giren Aos Gençlik bir anda kendini yenik durumda gördü . Son dakikalarda maça geri dönmeye çalışsada bu maçta galip gelemeyen takım Aos Gençlik oldu .
Göktürk Fc nin kalecisi Murat ilk yarıda her ne kadar çabaladada gollere engel olamadı fakat ikinci yarıda toparlanmayı bildi ve güzel kurtarışlar yaptı . Defansta İlkay genç rakiplerini durdurmakta zorlandı fakat yaptığı kademeyle atakları püskürtmeyi başardı . Alay ve Özcan topun ileri hatta cıkmasındaki önemli isimlerdi . Yaptıkları paslarla bir anda topu karşı rakibin sahasına taşıdılar . Sercan öyle bir geri dönüş yaptı ki tam bir 10 numara oldgunu gösterdi . Her atakta gösterdi kendini ve bu maçın en iyisi oldugunu gösterdi . Emre B. takımın ataklardaki önemli silahlarındna biri . Top taşıması ve yaptıgı ara paslarla gollerde büyük payı vardı . Emre Ö. ve Sercan ın anlaşması bu takıma galibiyeti getirdi . Emre Ö . attığı bir golle takımına destek oldu .
Aos Gençlik takımının kalecisi Tayfun ne kadar yetenekli oldugunu gösterdi bize yaptıgı kurtarışlarla göz doldurdu . Defanstaki iki isim Can ve Melih ti . Bu ikili maçın en çok zorlanan iki ismiydi . Rakip takımın ard arda olan ataklarını kesmekte gayet başarılı olsalarda çabaları yetmedi .
Takımın en iyisi olan Semih oyunun her yerinde kendini gösterdi . Top nerde Semih orda desek bu onun hızlı bir oyuncu oldugunu tanımlamaya yeter . Muhammet sol kanattan yaptıgı bindirmelerle gayet etkili oldu . Mesut her ne kafar defansif oyun oynasada gollerdeki etkili isinlerdendi ve attığı 2 golle takımına desttek oldu . Yusuf takımın forvet hattını taşıyan oyuncuydu . Her ne kadar gollerle bulussada takımına galibiyeti getiremedi.
Maçın kalecisi : Tayfun
Maçın defansı : Alay
Maçın orta sahası : Semih
Maçın forveti : Sercan
Maçın adamı : Yusuf
Maçın gümüş adamı : Emre B.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.