Güven Oto Deplasmanda da Kral!

Günün maçında Kontraatak Fc ile Güven Oto takımları karşı karşıya geldi . İki takımda maça kontrollü başladı . Karşılıklı gelişen ataklarla birbirlerini zorlıyan takımlardan ilk gol Güven Oto dan geldi . Buna karşılık çok gecikmeyen Kontraatak Fc den Kadir le karşılık geldi . Güven Oto nun oyuncuları senelerdir birbirleriyle oynuyormus givi bir uyum içerisindeydiler . Herkes nerde ne yapıcagnı biliyordu . Özellikle ileri alanda Ali ve Kamer rakip takımın defansı fazlası ile zorladı . Kontraatak Fc de bu maçta bir tutukluk vardı sanki . Gözlerden kaçmıyan bu düşüş malesef ki onlara malubiyeti getirdi . Kadir ve Doğukan rakibi zorlu pozisyonlara soktu . Güven Oto nun defanstaki ismi Mithat ve Ercan bu akşam görevlerini layıkıyla yerine getirerek ataklara dur demeyi bildi . Topun defanstan cıkmasnda büyük rol oynayan Bahattin oyun kurma konusunda cok etkiliydi . Tehlikeli ataklar yapan Güven Oto maçtan galip gelmeyi başardı . İlk yarının ikinci bölümlerinde Kontraatak Fc takımı biraz daha toparlanmaya basladı . Daha basit ve ayağa top oynıyarak atak geliştirmeye çalıştılar . Güven Otoda Mithat ise yaptıgı uzun toplarla kesin ve net pozisyonlar yarattı . İkinci yarının başlarında golü bulan takım Güven Oto oldu . Bu onların daha çok saldırmasına ve daha fazla pozisyon bulmalarına sebep oldu . Kontraatak Fc takımına ufak bir kıvılcım gerekiyo gibiydi . Ama malesef bu kıvılcımı bulamadılar . Bire bir pozisyonlarda üstünlük kuramadılar . Karşı karşıya kaçırdıkları pozisyonlar oldu . Bu pozisyonları her ne kadar bitirmek isteselerde Güven Oto kalecisi Sinan buna izin vermedi . Bu denli seyir zevki yüksek maçta takım oyununun ne kadar önemli oldugunu bize gösteren takım Güven Oto oldu .
Güven Oto kalesinde Sinan vardı . Çok kritik kurtarışlar yapan Sinan ın galibiyette büyük payı var . Defansın göbeğinde olan Mithat bire birde hiç bir rakibe geçit vermedi . Uzun toplarıylada arkadaşlarına net pozisyonlar vermesi onun yetenekli bir oyuncu oldugunu gösterdi . Defanstan top cıkarmada çok etkili olan Ercan ve Bahattin ayağa attıkları paslarla adam eksilterek hücum hattında önemli rol oynadılar . Kamer bu oyunun oyun kurucu diyebiliriz . Her atak Kamer in üstünden geçti . Oral orta alanda topu nerden alıp nereye verecegini bilen bir oyuncu çizgisi çizdi . Maçın hücum hattındaki Ali teke tekte oldukça etkili bir oyuncu . Yaptıgı bindirmeler ataklarda önemli rol oynadı .
Kontraatak Fc de kalede Sedat vardı . Sedat çok iyi kurtarışlar yaparak farkın açılmasını engelledi . Defansta başlıyan Ahmet i gerek forvette gerek orta sahada gördük . Sahada adım atılmadık yer bırakmadı diyebiliriz . Abdullah mevkisini bırakmayan atakları kesmede önemli bi rol oynıyan oyuncuydu . Gökhan da defanstan topun cıkmasına yardımcı olarak oyun kurma konusunda yetenekli bir oyuncu . Eren sağ kanatta başladı . Etkili bindirmeler yapan Eren geceyi 1 golle tamamladı . Kadir oyunun tam olarak 10 numarası . Ancak bu maçta bir durgunluk hakimdi Kadir de . Bunu üstünden atamayan oyuncu bu maçta çok etkili olamasada 2 golün sahibi . Forvetteki oyuncu Doğukan bu maçta çok etkili olamadı . Son vuruşları biraz daha iyi olsaydı skor daha farklı olabilirdi .
Maçın kalecisi : Kontraatak Fc : Sedat Güven oto : sinan
Maçın defansı : Mithat
Maçın orta sahası : Kamer
Maçın forveti : Ali
Maçın adamı : Bahattin
Maçın gümüşadamı : Oral

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.