Ne de Olsa Liverpool!

Premier Lig 4. hafta maçında Liverpool Fk ile Ayaz Ticaret takımları karşı karşıya gelirken çok ilginç geçen maça hızlı başlayan Ayaz Ticaret olsa da adeta elleriyle maçı rakibine hediye etti ve sahadan 7 4 lük skorla mağlup ayrılıp play off yolunda büyük fırsat tepti.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı aslında maça idealden uzak bir kadroyla çıkmalarına ve özellikle ilk bölümlerde çok dağınık bir oyun sergilemelerine rağmen maça iyi tutundular ve 1 geriden 3 1lik üstünlüğü yakaladılar. İlk yarıda yokları oynamalarına rağmen ataklarından gol çıkarmakta başarılı oldular ve devreye 3 3lük skorla girdiler. 2. yarıda daha iyi savunma yapan ekip rakibi ceza alanına çok da sokmazken kontra toplarla etkili oldular ve buldukları gollerle farkı açıp çok kritik bir galibiyet alıp zirve yarışlarını sürdürdüler. Mütevazi kadrolarıyla büyük bir zafere imza atan Liverpool Fk takımında Rahmi ilk yarıda attığı 3 golle takımını ipten alan isim olurken Emrecan da son 12 dakikada attığı 3 golle maçı kopardı ve gecenin bir diğer yıldızı oldu. Arif kurtarışlarıyla takımını ayakta tutarken Mert de başarılı oyununu 1 gol 2 asist ile süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Ayaz Ticaret takımı aslında maça fırtına gibi başlarken ilk 5 dakikada 5 pozisyon değil 5 tane karşı karşıya %100 lük fırsatı değerlendiremezken 2. dakikada 1 0 öne geçse de ilk 15 dakikaya çok rahat 7 8 farklı önde girebilecek kadar pozisyonları bulup cömertçe harcamaları mağlubiyette en büyük etken oldu. İlk yarıda 2 de boş kaleye gol kaçıran ekip 1 0 lık skordan 3 1 geriye düşmelerine rağmen devreye 3 3 lük skorla girmeyi başardılar. 2. yarıda da gol arayışlarını sürdüren ekip bu yarıda da atak üstüne atak yaparken kaleciyi geçemeyince savunmada boşluklar vermeye başladılar ve son 12 dakikada yedikleri gollerle oyundan düştüler ve büyük fırsat teperek haftayı elleri boş tamamladılar. Kerem 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Osman sakatlığına rağmen iyi bir maç çıkardı, orta alanda oyunu iyi kurdu. Seyit ileri uçta istekli ve baskılı bir oyun sergilerken çok gol kaçırsa da iyi bir maç çıkardı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Rahmi
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: Rahmi
Maçın Golü: Ömer
Maçın Centilmeni: Kerem