Çernobil Takımı Tecrübesi İle Maçı Kazandı!

Günün ilk maçında ligin tecrübeli takımlarından Çernobil ile ligde ilk maçına çıkan Green Crocodiles takımları karşı karşıya geldi. Maça tecrübeli Çernobil takımı baskılı başlarken Crocodiles takımı rakibini tartarken ileride fazla etkili olamadı. Maçın açılışını frikik golü ile yapan Çernobil ilk yarının sonlarında art arda goller ile farkı açtı ve ilk yarıyı Çernobil takımı 3-0 önde tamamladı. 2.yarıya golle başlayan Crocodiles takımı farkı azaltmayı başarırken Çernobil ise girdiği pozisyonları harcıyordu. Maçın sonlarına doğru Crocodiles takımı skoru eşitlemeyi başarırken maçın sonları mükemmel bir mücadeleye sahne oldu. Çernobil takımının bunaldığı dakikalarda maçın yıldızı Mustafa frikikten bir gol daha buldu ve takımını öne geçirdi. Maçın son anlarında karşılıklı goller olsa da maçı 5-4 skor ile Çernobil takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça baskılı başlayan Çernobil ilk yarı savunmada açık vermezken bulduğu goller ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı skordan dolayı rehavete kapılan ekip kalesinde art arda goller görse de maçın son anlarında frikikten bir gol daha bularak galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Ömer ilk yarı kalesinde adeta devleşirken 2.yarı savunmasının dağılması ile kalesinde bir çok pozisyon görürken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk yarı etten bir duvar ören ekip 2.yarı rehavete kapılsa da savunmada görev alan Volkan savunmanın bel kemiğiydi. Savunmasını toparlayan Volkan Müdahaleleri ile dikkat çekti. İleride uzaktan attığı şutlar ile etkili olan ekipte Naim ileride pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken fiziğini çok iyi kullandı ve takım arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı. Mustafa ise uzaktan attığı şutlar ile yıldızlaşırken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Mustafa frikikten attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Çok iyi bir performans sergileyen Mustafa çok iyi bir maç çıkardı. İlk yarı çok efektif olan ekip 2.yarı kalesinde goller görse de son dakikalarda bulduğu goller ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Green Crocodiles takımı kalesinde frikik golü gördükten sonra oyundan düştü ve ilk yarıyı 3-0 geride tamamladı. 2.yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan ekip art arda goller ile beraberliği sağlasa da frikikten bir gol daha yiyince maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Oğuzhan kalesinde bir çok pozisyon görse de güzel kurtarışlara imza attı. Fakat yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Muammer savunmada müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başarırken topu savunmadan ileriye çok iyi çıkardı. İleride ilk yarı bal yapmayan arı gibi olan ekip 2.yarı açılırken Yunus takımının ataklarına yön veren isimdi. Pas alışverişini çok iyi yapan Yunus performansı ile büyük beğeni toplarken ileri uçta görev alan Ersel ise maç boyunca bir çok gol pozisyonunu girse de sadece tek gol atabildi. İlk yarıyı 3-0 geride tamamlasa da 2.yarı beraberliği yakalayan ekip bir türlü öne geçemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Volkan
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Mustafa
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Oğuzhan