Filistin Liderliği Devraldı!

Gecenin ilk maçında Karkay ile Filistin Rovers takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde oyun kontrolünü elinde bulunduran Filistin Rovers sahadan 9 3 lük skorla galip ayrılıp bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturdu.
Kazanma Faktörleri:
Filistin Rovers takımı sahaya iyi bir kadro ile çıkarken takım halinde iyi hücum yapıp etkili ataklarla daha ilk bölümlerden oyun kontrolünü eline alırken skor üretmekte zorlanmadılar ve buldukları peş peşe gollerle devreye 4 2 lik skorla önde girdiler. Gollerine 2. yarıda da devam eden ekip sahadan rahat bir galibiyetle ayrılırken dostça geçen maçta 3 puanı cebine koyup zirveye yerleştiler. Genel anlamda iyi pas yapan ekip rakip kaleye etkili giderken Harun orta alanda oldukça pozitif bir futbol sergiledi, Gökhan sahanın her yerindeydi, 4 golü ve asistleriyle galibiyette büyük rol oynadı, takımın Slimani lakaplı golcüsü Hüseyin gollerine bu gece de devam ederken maçı 4 golle tamamladı, Yunus stoperde iyi maç çıkarırken kaptan Ömer de maçı 3 asistle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Karkay 2543 takımı maça istediği gibi başlayamazken maçın başlarında yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maça tutunamadılar. Ahmet’in yokluğunu ciddi anlamda hisseden ekip orta alanda oyunu kuramazken istedikleri atakları gerçekleştiremeyince skor üretemediler ve maça ortak olamadılar. İyi mücadele etmelerine rağmen hücum hattında çoğalamamaları gol bulmalarını zorlaştırırken 2. yarıda kalabalık atak yapmak isteyince ileride kaldılar ve geri dönüşlerde zorlanınca fark açıldı ve sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldılar.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Hüseyin
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Yunus
Maçın Ortasahası: Harun
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Gökhan
Maçın Centilmeni: Murat