Atmosfer Medya 2’de 2 ile Finale Çıktı!

Final Four 2.maçında ilk maçlarını kazanan Atmosfer Medya ile Ayaz Ticaret takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken Atmosfer Medya takımı açılışı yapan taraf oldu. İlk yarı ileride istediği oyunu sahaya yansıtamayan Ayaz gol yollarında çözüm üretemeyince ilk yarıyı Atmosfer Medya takımı 3-0 önde tamamladı. 2.yarıya Ayaz Ticaret risk alarak başlarken savunmada çok fazla açık veriyordu. Atmosfer Medya takımı ise kontrollü bir oyun sahaya yansıtırken kalesini gole kapatmayı başardı ve maçı 7-0 gibi farklı bir skor ile kazanarak adını finale yazdırmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip ileride tek toplar ile hücum ederken ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya savunma ağırlıklı başlasalar da rakibin açıklar vermesi ile goller bulan ekip zorlanmadan adını finale yazdırmayı başardı. Kalede görev alan Erkan mükemmel bir maç çıkarırken kalesinde adeta devleşti. Refleksleri ile parmak ısırtan Erkan kalesini gole kapatarak takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada çok uyumlu olan Atmosfer takımında bütün oyuncular birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatırken Emre savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Emre arkaya atılan toplara çok iyi müdahale etti. İleride tek toplar ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Emrah oyunun 2 yönünde etkili olurken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Selim ise maç boyunca arkadaşlarını yönlendirdi. Maçın yıldızı olan Mustafa bitiriciliği ile fark yaratırken mükemmel gollere imza attı. Pozisyon bilgisi ile rakip savunmayı maç boyunca rahatsız eden Mustafa takımını finale taşıyan isimlerden biriydi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip zaman zaman zorlansa da finale çıkmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok istekli başlayan Ayaz Ticaret bir çok gol pozisyonuna girse de son dokunuşu yapamayınca ilk yarıyı 3-0 geride tamamladı. 2.yarı rakibi baskı altına alan ekip bir türlü rakip kaleciyi geçmeyi başaramayınca oyundan düştüler ve kupaya Final Four’da veda ettiler. Kalede görev alan Emre elinden geleni yapsa da bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada kopukluklar yaşayan ekipte Ercan savunmasını toparlamaya çalışırken zaman zaman yalnız kaldı. Bugün savunmada görev alan Kerem ise savunmada beklenen performansı veremezken zaman zaman ileriye çıksa da yorgunluğu nedeniyle etkili olamadı. İleride bir çok gol pozisyonunu girse de son dokunuşu yapamayan ekipte Osman oldukça agresif bir oyun sahaya yansıtırken rakip savunmanın markajında istediği toplar ile buluşamadı. İleri uçta görev alan Seyit ise bugün beklenen performansı gösteremezken rakip savunma arasında kayboldu. Takım olarak bugün konsantre olamayan ekip şansları da yaver gitmeyince elendiler.

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Emrah
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Erkan
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Emrah
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Kerem