Alemdar City Puanla Başladı!

Gecenin ilk maçında ligin yeni ekibi Alemdar City ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Yusuf’un kafa golüyle 1-0 Yeşil Bursa takımının üstünlüğü ile tamamlansa da maçın son dakikalarında Mert’in attığı gol Alemdar City’e 1 puanı getirdi ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Yeşil Bursa takımı maça daha istekli baslayan taraf olurken ilk bölümlerde daha çok atak yapan taraftı diyebiliriz. Buna rağmen net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip golcüsü Yusuf la öne geçmeyi başardı ve devreyi 1 0 önde tamamladı. 2. Yarıda skor avantajını iyi kullanmasına rağmen farkı açamaması puan kaybındaki en büyük etken olurken buna rağmen oynadıkları oyunla galibiyete daha yakın taraftılar. Orta alanda yeteri kadar top yapamamalarına rağmen Şaban ve Yusuf la ileri uçta etkili olan ekip son vuruşlarda şanssız bir maç geçirdiler.
Alemdar City takımı lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken özellikle ilk yarıda etkili olamadılar. Ileride çoğalmakta zorlanan ekip ilk yarıda oynadığı oyunla tat vermezken 2. Yarıda daha cesur ataklar yapmaya başladılar ve net de pozisyonlar buldular. Buna rağmen skor üretmekte zorlanan ekip son dakikalarda takımın genç yıldızı Mert le buldukları golle maça tutundular ve ilk maçlarından 1 puanla ayrıldılar. Orta alanda organize olmakta zorlanan ekip son vuruşlarda daha cesur oldukları takdirde daha çok skor üreteceklerdir diye düşünüyorum.
Maçın Adamı : Yusuf
Maçın Gümüş Adamı : Mert
Maçın Kalecisi : Ömer
Maçın Orta Sahası : Şaban
Maçın Forveti : Yusuf
Maçın Golü : Mert
Maçın Centilmeni : Sercan