Mezungladbach Geri Döndü!

Bursa Ucaspor ile Mezungladbach takımlarının karşı karşıya geldiği maç tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Bursa Ucaspor takımı maçın açılışını yaparken Mezungladbach takımı hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarı 2 takımda öne geçmeyi başarsa da ilk yarı 5-5 eşitlik ile sonuçlandı. 2.yarı Mezungladbach takımı art arda bulduğu goller ile farkı açmayı başarırken Bursa Ucaspor farkı kapatmak için goller bulsa da Mezungladbach takımı rakibin her golüne karşılık vermeyi başardı ve maçı Mezungladbach takımı 11-9 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Mezungladbach takımı kalesinde golü gördükten sonra hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarı bir çok kez geriye düşse de ilk yarının son atağında frikikten golü bulan ekip ilk yarıyı beraberlik ile kapatırken 2.yarının başında öne geçip farkı açan ekip Maçın sonuna kadar skor üstünlüğünü korudu ve maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Kalede görev alan Samet kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atarken bazı pozisyonlarda havada adeta asılı kaldı. Savunmada birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalışan ekipte zaman zaman anlaşmazlıklar olsa da Serdar savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada çakılı kalan genç isim savunmayı toparlayan isimdi. İleride adeta gol olup yağan ekipte Enes Ö. oyun görüşü ile dikkat çekti. Takımının ataklarını şekillendiren Enes Ö. tekniği ve akıl dolu pasları ile göz doldurdu. Forvette görev alan İbrahim bitiriciliği ile fark yaratırken Maçın kaderini belirleyen isimdi. Mükemmel bir performans sergileyen İbrahim pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken attığı 8 gol ile gol krallığına göz kırparken maçı takımına getiren isimdi. Maç içerisinde bir çok kez geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan Mezungladbach takımı maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça baskılı başlayan Bursa Ucaspor takımı erken bulduğu gol ile öne geçse de skor üstünlüğünü koruyamadı maç içerisinde bir çok kez öne geçse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlayan ekip 2.yarı geriye düştükten sonra oyundan düşünce fark açıldı. Farkı azaltmayı başarsa da bir türlü beraberliği sağlayamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ramazan kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği bir çok golde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada uyumlu olsalar da rakibin forvet oyuncusu İbrahim’e bir türlü çözüm bulamayan ekipte Habip savunmada bir çok kritik müdahalede bulunurken centilmenliği ile alkış aldı. Hücum bölgesinde tıkır tıkır işleyen ekipte Gürsel ve Metin pas alışverişini gerçekleştirirken Metin daha çok savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken Gürsel ise enerjisi ile takımını ateşleyen isimdi. Takımının gol yükünü çeken Asker attığı 6 gol ile yıldızlaşırken uzaktan attığı şutlar ile parmak ısırttı. Attığı goller ile takımını sırtlayan Asker muazzam bir performans sergilese de performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:İbrahim
Maçın Gümüş Adamı:Enes Ö.
Maçın Golü:Asker
Maçın Kalecisi:Samet
Maçın Savunması:Serdar
Maçın Orta sahası:Enes Ö.
Maçın Forveti:İbrahim
Maçın Centilmeni:Habip