DoğanKöy Derbisinde Kazanan Özkürtün Gençlik!

Gecenin 2. maçında Doğan Köy Derbisinde Özkürtün Gençlik ile Börü takımları karşı karşıya gelirken oldukça çekişmeli geçen ve izleyenlerin keyif aldığı maçta kazanan 5 2 lik skorla Özkürtün Gençlik takımı oldu ve liderlik koltuğunda farkı açmaya devam ettiler.
Maçtan Notlar;
Özkürtün Gençlik takımı sahaya iyi bir kadro ile çıkarken özellikle hücum anlamındaki etkili oyuncularını iyi kullanarak gol yollarında etkili oldular ve ilk yarıdan skor avantajını eline aldılar. Devreyi 3 1 önde tamamlayan ekip 2. yarıda skoru korurken son bölümlerde farkı açtılar ve sahadan rahat bir skorla ayrılarak liderliklerini sürdürdüler.
Maçı kazanmalarında önemli etken oturan oyun anlayışı ve takım oyunu olurken savunma kurgusunun da birbirini tanıyan oyunculardan oluşuyor olması savunmada da az hata ile oynamalarına sebep oldu.
Kaleci Mutlu özellikle ilk yarıda çok etkili bir performans sergilerken takıma bu maç dahil olan İlyas attığı 3 golle gecenin yıldızı oldu.
Börü takımı aslında iyi bir oyun sergilerken özellikle ilk yarıda topu 3. bölgeye kadar çok iyi taşıdılar fakat final paslarını ve son vuruşları iyi değerlendiremeyince skor üretmekte zorlandılar ki bu da maçı kaybetmelerine sebep oldu. Rakip her ne kadar liderlik koltuğunda oturan Özkürtün Gençlik olsa da güçlü rakiplerine karşı iyi mücadele ettiler, iyi pas yaptılar, net de pozisyonlara girdiler fakat son vuruşlarda istediklerini yapamayan ekip maça ortak olamadı. Birçok maçta olduğu gibi bu maçın da son bölümlerinde oyundan düşen ekip peş peşe yenilen gollerle çözüldüler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.
Doğan D. önceki maçlara nazaran tutuk bir oyun sergilerken Tayfun da bekleneni veremeyen oyunculardandı. Hasan ve Muhammed savunmada iyi mücadele ederken Kaptan Doğan da orta alanda istekli bir oyun sergiledi.
Maçın Adamı: İlyas
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Defansı: Dursun
Maçın Ortasahası: İlyas
Maçın Forveti: Birol
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni: Muhammed