Master Cup’ta 2. Finalist Texas City!

Günün üçüncü maçı ve Master Cup’ta ikinci yarı final olan maçta final biletini Teksas City kaptı. Çok istekli bir oyun sergileyen Teksas City Vasko ekibi de dağınık bir görüntü çizince gol yemeden üç farklı galibiyet elde etti. Bu skorla Master Cup finalinde Vişne City’nin rakibi olmaya hak kazandı.
Kazanma Faktörleri
Bu maç çok istekli bir oyun sergileyen ekip hem hücumda hemde defansta istekli ve sabırlı oyunlarının karşılığını aldı. Kalelerini gole kapatan ekip defansta Şerif ,Bünyamin ve Emre ile hatasız bir maç çıkardı. Özellikle rakip ataklarda iyi alan kapatan ve yardımlaşan savunma oyuncuları bunu kazandıkları topları hücuma iyi servis ederek galibiyette büyük pay sahibi oldular. Hücumda ise bu akşam yaptığı hatrick ile yıldızı parlayan isim Yaşar oldu. Yaşar takımda bu maç gol atabilen tek isimdi. Hücumda her ne kadar golleri atan Yaşar ön plana çıksa da, oyunu kuran , rakip savunmayı çokça yoran isim Volkan’dı. Volkan ve Sunay bu maç hem ileride hemde geride görevlerinin eksiksiz yerine getirerek galibiyeti hakettiler.
Kaybetme Faktörleri
Vasko takımı bu maç özellikle oyun kurmada oldukça zorlanan bir ekip görüntüsü çizdi. Kalede Hüseyin zaman zaman iyi kurtarışlar yapsa da oyunu uzun toplarla kurmaya çalışırken bir çok kez topu rakibe armağan etti. Savunmada ise özellikle Mustafa’nın kötü performansı göz kaçmadı. Enes ise diğer maçlarda sergilediği futboldan çok uzak bir görüntü çizdi. Savunmada hem bireysel hatalar hemde dağınık görüntüleri ile üç gol gören ekip hücumda da çok etkisiz kaldı. Oyunu her kurmak istediğinde rakibin sıkı presi ve oyunu daraltan taktiğiyle karşılaşan ekip Mert , Emre ve sonradan oyuna giren Burak ile ne kadar denese de bir türlü istediğini elde edemedi. Savunmadan hücuma çıkışlarda basit hatalar yapan ekip kilit paslarda da aynı şansızlığı yaşayınca bu maçı gol atamadan tamamladılar.
Maçın Adamı: Yaşar
Maçın Gümüş Adamı: Volkan
Maçın Golü: Yaşar
Maçın Kalecisi: Oğuzhan
Maçın Savunması: Bünyamin
Maçın Orta sahası: Volkan
Maçın Forveti: Yaşar
Maçın Centilmeni: Şerif