Bad Boys Takımı Zor da Olsa Lideri Yendi!

Günün 2.maçında Bad Boys ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Mükemmel bir mücadeleye sahne olan müsabakada ilk yarı 2 ekipte gol bulmakta zorlanırken Bad Boys takımı ilk yarının ortalarında öne geçmeyi başardı ve ilk yarı 1-0 Bad Boys takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarı Palermo takımı beraberlik için risk almaya başlayınca savunmada açıklar verdi ve Bad Boys takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek farkı 3’e çıkardı. Palermo takımının ümitlerinin tükendiği dakikalarda penaltıdan golü buldu ve maça asılarak farkı 1’e indirmeyi başardı. Bad Boys takımı hemen farkı arttırırken maçın son anlarında fark bir kez daha 1’e indi. Kalan dakikalarda Palermo takımı büyük bir baskı kursa da aradığı golü bulamadı ve maçı zor da olsa 4-3 skor ile Bad Boys takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Bad Boys takımı ilk yarı kalesinde tehlikeli ataklar görse de kalesini gole kapatmayı başardı ve ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamladı. 2.yarı farkı açtıktan sonra rehavete kapılan ekip fark 1’e indikten sonra iyi bir reaksiyon gösterdiler ve skor üstünlüklerini koruyarak galibiyete ulaşmayı başardılar. Kalede görev alan Ömer genç yaşına rağmen kalesinde adeta devleşti. Çok çevik olan genç kaleci kurtarışları ile takımını çoğu pozisyonda ipten aldı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan takımda Özgür savunmada çakılı kalan isimdi. Son adam olarak görev alan Özgür takım arkadaşlarının kademelerine çok iyi girdi. Kenan ise savunmada elinden geleni yaparken ataklara da katılarak hücuma katkı sağladı. İleride uzun toplar ile etkili olan ekipte Serdar takımın beyni gibiydi. Atak varyasyonlarını çeşitlendiren Serdar oyun görüşü ile takım arkadaşlarını beslerken takımının bütün gollerinin asistlerini yapmayı başardı. Forvette görev alan Tufan fiziği ile rakip savunmayı çok fazla yıprattı. Hava toplarındaki hakimiyeti ile uzun topları alan Tufan topu çok iyi saklamayı başarırken bitiriciliği ile rakibi yıkan kişiydi. Rakibi karşısında çok zor dakikalar yaşasalar da skor üstünlüğünü korumayı başaran Bad Boys takımı galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Palermo takımı ilk dakikadan itibaren rakip kaleyi yoklasa da ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamadı ve ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı fark 2’ye çıksa da oyun disiplininden kopmayan ekip farkı azaltmayı başarsa da devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Güray kalesinde 4 gol görse de muhteşem kurtarışlara imza attı. Çizgiden topu çıkarmayı başaran Güray uzaktan atılan şutlarda da etkili olurken tek hatası çok yakın atılan toplarda hata yaptı. Savunmada adeta savaşan ekipte Kazım savunmanın bel kemiğiydi. Rakibe yakın markaj yapan Kazım rakibi maç boyunca rahatsız etse de zaman zaman yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Adem takımının tek golüne imza atarken maç içerisindeki çok fazla top kaybı yaptı. Hüseyin takımın dinamosu gibi hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapsa da mağlubiyeti engelleyemedi. Takımının en hırslı ve istekli oyuncusu olan Furkan attığı goller ile takımını umutlandırırken maç boyunca gol kovalasa da rakip kaleciyi geçmekte zorlandı. Rakibi karşısında zaman zaman etkili olan ekip bir türlü beraberliği yakalayamadı ve yenildi.

Maçın Adamı:Tufan
Maçın Gümüş Adamı:Serdar
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Özgür
Maçın Orta sahası:Serdar
Maçın Forveti:Tufan
Maçın Centilmeni:Hüseyin