Alacaat Premier Ligde Play Off’ta!

Günün ikinci maçında Alacaat Yeni nesil karşısında farklı bir skor elde etti. Maçın ilk bölümünde iki gol bulan Alacaat devamında da rakibine fırsat vermeyerek 11-4’lük farklı bir skor elde etti.
Kazanma Faktörleri
Alacaat takımı bu maç hem savunma hemde hücum olarak kompakt oynayan bir takım olduğunu tekrar gösterdi. Hem ileride hemde geride skorer oyuncuları bulunan ekip farklı galibiyeti net bir şekilde haketti. Hücumda Ali Rıza’nın beş gollü etkili oyunu rakibi maça bir an olsun ortak etmedi. Savunmada ise Alacaat neredeyse hatasız oynadı denilebilir. Özellikle Emre Cengiz’in kenardan bindirmeleri rakibi zorlayan etkenlerden biri oldu. Emre bunun karşılığını skora üç gol katkı yaparak almış oldu. Savunmada ki diğer oyuncular Sinan ve İsa ise hatasız oyunlarının karşılığını birer golle aldılar.
Kaybetme Faktörleri
Bugün ikinci maçını oynayan yeni nesil yorgun olmasına rağmen istekli bir görüntü çizdi. Yeni Nesil takımının hücum hattında gol yükünü üç golle Engin çekerken Mustafa ise bir gol katkıda bulunabildi. Fizik olarak bir çok takımdan üstün olan Yeni Nesil bu üstünlüğü oyun olarak yansıtamayınca farklı bir skorla karşı karşıya geldi. Savunma oyuncularının dağınık bir görüntü çizdiği Yeni Nesil topu hücuma çıkarırken de bir çok kez sıkıntı yaşadı. Özellikle forvet Mustafa topla buluşturmada problem yaşayan ekip son vuruşlarda da istediğini elde edemedi.
Maçın Adamı: Ali Rıza
Maçın Gümüş Adamı: Emre Cengiz
Maçın Golü: Ali RIza
Maçın Kalecisi: Semih
Maçın Savunması: Emre Cengiz
Maçın Orta sahası: Eray
Maçın Forveti: Ali Rıza
Maçın Centilmeni: Mustafa