Malikhane Nefes Aldı!

Günün 2.maçında Malikane ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Maça oldukça hızlı başlarken açılışı yapan Malikane takımından Sunay oldu. Art arda goller ile farkı açan Malikane takımına Çernobil takımından Mustafa 1 gol ile karşılık verirken ilk yarı 4-1 Malikane takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan Malikane takımı gol atmaya devam eder iken bu sefer rakibin rahat oyunu sebebiyle daha fazla pozisyon bulan Çernobil takımı da art arda goller bulsa da maçı 9-4 Malikane takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça hızlı bir giriş yapan ekip savunmayı da iyi tutarak Sunay ile farka gider iken ilk yarı maçı koparttı diyebiliriz ilk yarıyı 4-1 önde kapatan ekip 2. yarı 5 gol bulsa da 2.yarı rahat oyunu ile bolca pozisyonda veren ekip kalesinde 3 gol görse de maçı 9-4 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede Oğuzhan ilk yarı kalesinde devleşirken 2.yarı farkın vermiş olduğu rahatlık ile biraz maçı salsa da oldukça etkili kurtarışlara imza attı. Savunmada istedikler zaman kapanan ekipte Şerif savunmanın en etkili ismiydi. Neredeyse her topa müdahale eden Şerif savunmadaki azmi ile takımının bel kemiğiydi. İleride ne yaptığını bilen ekip istediği oyunu sahaya yansıtır iken tek pas oyunu ile sonuca gitti. Volkan takımın oyununu kurarken oyun görüşü ile fark yaratan isim oldu. Sunay ise maçın yıldızıydı. 6 gole imza atan Sunay bitiriciliği ile maçı kopartırken pozisyon alması ile tam bir golcü olduğunu kanıtladı. Attığı 6 gol ile göz kırpan Sunay sonraki maçlarda performansına devam edebilirse gol krallığının en büyük adayı. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan ekip rahat bir oyun ile sonuca gitti.
Kaybetme Faktörleri
Maça adeta geride başlayan ekip daha ilk golün etkisini üstünden atamadan kalesinde art arda goller gördü. Mustafa ile karşılık vermeye çalışsalar da ilk yarıyı 4-1 geride tamamlayan Çernobil takımı 2.yatı rakibin gevşemesi ile daha rahat bir oyun ortaya koyarken 3 gol bulsa da kalesindeki 5 gole engel olamayınca 9-4 gibi farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Servet elinden geleni yapsa da önünde görev alan arkadaşlar gününde olmayınca yağabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada tel tel dökülen Çernobil takımında Arif ve Ömer savunmada ellerinden geleni yapmaya çalışsa da savunmada çok fazla kopukluklar vardı. İleride bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalışan ekipte Naim uzaktan şutlar ile etkili olmaya çalışsa da rakip kaleciyi geçmeyi başaramaz iken Mustafa attığı 3 gol ile takımını oyunda tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonun alamayınca Mustafa’nın çabasında boşa gitti. Takım olarak bugün uyumları kötü olan ekip zaman zaman etkili olsa da maçın genelinde vasat bir oyun ortaya koyunca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Sunay
Maçın Gümüş Adamı:Volkan
Maçın Golü:Sunay
Maçın Kalecisi:Oğuzhan
Maçın Defansı:Şerif
Maçın Orta sahası:Volkan
Maçın Forveti:Sunay
Maçın Centilmeni:Naim