Greenboys Merkezi Fetetmeye Devam Ediyor!

Günün son maçında Green Boys takımı ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. 2 genç ekibin mücadelesinde kıran kırana geçmesini düşündüğümüz maçta ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde bulunduran ekip Green Boys takımıydı. İlk yarıyı 3-1 önde tamamlayan ekip 2.yarının ilk dakikalarında baskı kurmaya çalışsa da aradıkları golü bulamayınca oyundan düştüler ve Green Boys takımı art arda ataklar ile farka koşar iken maçı 7-1 kazanmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça hızlı bir giriş yapan ekip Gökhan ile açılışı yaparken ilk yarı kontrollü bir oyun ortaya koyarak ilk yarıyı 3-1 önde kapatmayı başardı. 2.yarıya rakibin baskısı ile karşılaşan Green Boys takımı skoru korumayı başardı ve rakibin oyundan düşmesi ile art arda goller bularak maçı 7-1 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Onur bugün terlemese de maçın kurulma anlarında kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada adeta duvar ören ekip kusursuz bir maç çıkarırken Samet savunmada çakılı kalan isimdi mükemmel bir performans sergileyen Samet maçta en fazla top kesen isimdi. İleride tıkır tıkır işleyen bir dinamo olan ekip güzel oyunları sonucunda sonuca gider iken Gökhan ve Oktay 2’lisi takımlarının en dikkat çeken isimleriydi. Oktay takımının ataklarını şekillendirirken attığı ara pasları ile rakibi açan isimdi. Gökhan ise erken bulduğu gol ile maçı kopartırken bitiriciliği ve klası ile parmak ısırttı. Takım olarak tam bir takım gibi mücadele ederken farklı skor ile maçı kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maça hiç beklemedikleri bir baskı yiyerek başlayan ekip ilk golü gördükten sonra dağılsa da ilk yarı 3-1 ile geride tamamlamayı başardı. 2.yarı farkı azaltmak için atak futbolu oynamaya çalışan ekip bunda başarılı olamayınca rakibe çok fazla boş alan bıraktı. Rakipte bu boş alanları değerlendirebilecek çok fazla oyuncu olunca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Murat bir çok pozisyonda etkili kurtarışlara imza atar iken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada tel tel dökülen ekip rakibin hızlı oyuncularına çözüm üretemeyince çok fazla pozisyon verdi. İbrahim takımın savunmada en çok sırıtan ismiydi. Çok erken rakibe dalan İbrahim arkasında çok fazla açık alan bıraktı. Hücumda kafası kesilmiş horoz gibi ne yaptığı belli olmayan Vasco takımında ileri de görev alan oyuncular bugün çok fazla top kaybı yaparken pas hataları ise evlere şenlikti. Takımın şeref golünü atan Sefa bir şeyler yapmak için çabalasa da yeterli olmadı ve takım olarak kötü bir performans gösteren ekip hakkettikleri bir mağlubiyet aldılar.
Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Gümüş Adamı:Onur
Maçın Golü:Gökhan
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Defansı:Yakup
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Murat