Liverpool Fk Artık Bambaşka!

Günün ilk maçında Liverpool Fk ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. Maça daha etkili başlayan ekip Yeşil Bursa olurken Yusuf şık bir golle takımını öne geçirse de Liverpool takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek Emircan ve Mustafa’nın golleri ile öne geçti ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı beraberlik için Yeşil Bursa takımı bastırsa da aradığı golü bir türlü bulamadı ve Liverpool takımı rakibin risk aldığı dakikalarda Mustafa ile bir gol daha bularak maçı 3-1 kazandı.
Kazanma Faktörler
Maça kalelerinde gol görerek başlayan ekip oyundan düşmedi ve ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı skoru korumasını bilen Liverpool takımı rakibin risk aldığı dakikalarda buldukları 1 gol ile farkı 2’ye çıkartarak rahatladı ve maçı 3-1 kazanmasını bildi. Kalede Yunus görev alırken Yunus maça ısınamadan kalesinde golü görse de sonraki pozisyonlarda kalesinde adeta devleşti ve refleksleri ve kurtarışları ile maçı takımına getirdi. Savunma yapısı çok iyi olan Liverpool takımında Mahmut ve Murat’ın uyumları çok iyiydi. Kusursuz bir maç çıkaran ikili takımlarını ayakta tutan isimlerdi. İleride zaman zaman bocalasalar da istedikleri oyunu sahaya yansıtabilen ekipte Emircan fiziği ve oyun görüşü ile takımını rahatlatırken forvette görev alan Mustafa ise hırsı ve kuvveti ile maçı kopartıp alan isimdi. Takımının 3 golünden 2’sine imza atan Mustafa maçın yıldızıydı. Yükselişine devam eden Liverpool takımı zirveye oynamak istediklerini gösterdi
Kaybetme Faktörleri
Maça adeta 1-0 önde başlayan Yeşil Bursa takımı oldukça iyi bir oyun ortaya koyar iken kalelerinde gördükleri gol ile oyundan düştü ve ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı. 2.yarı rakip kaleciyi bir türlü geçmeyi başaramayan ekip beraberlik için bastırdığı dakikalarda kalelerinde golü görünce maçı 3-1 kaybettiler. Kalede görev alan Ömer takım arkadaşlarını maç boyunca uyarsa da istediği reaksiyonu alamadı. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekip bu dakikalarda golü yerken genel olarak iyiydiler. Recep savunmada çakılı kalan isim olurken Ahmet zaman zaman ileri çıktı ve arkasında büyük boşluklar bıraktı. İleride bir türlü ritim tutturamayan Yeşil Bursa takımında Ufuk takımın golcüsü olmasına rağmen maç boyunca bekleneni veremezken Yusuf ise takımının tek golüne imza atan isimdi ve fakat yenilgiyi engelleyemedi. Maça öne geçerek başlayan ekip rehavete kapılınca yenebilecekleri bir maçı kaybetmekten kurtulamadı.
Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Kenan
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Kenan
Maçın Defansı:Murat
Maçın Orta sahası:Emircan
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Emrecan