Losalacaatios Seri Peşinde!

Gecenin maçında Diriliş Fk ile Losalacaatios takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Losalacaatios takımının 2 1 lik üstünlüğü ile geçilirken yine tecrübeli ekip maçı da 5 2 lik skorla kazandı ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Losalacaatios takımı tecrübesiyle ve bitiriciliği ile maçı kazandı diyebiliriz. Rakibe göre daha olgun ve daha etkili atak yapan ekip maç boyunca skor avantajını elinde tutarken 2. yarı biraz kontrollü başlayıp geriye çekilse de kontra toplarla etkili olup farkı açmasını bildi. 2. yarıda rakibin sakatlık sebebiyle eksik kalmasını da fırsata çeviren ekip hücum hattında oldukça etkili olurken 2. yarıda 3 topu da direkte patladı, genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Ali Rıza 3 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Fuat da 3 asistiyle skora ciddi katkı sağladı, Ertan ise orta alanda oyunu kuran isim olurken maçı 1 gol 1 asist ile tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş Fk takımı maça hücum hattında tutuk savunmada diri başlarken Sedat’ın savunmada oynamasıyla bu bölgede iyi bir bölüm geçirseler de ileri uçta yeteri kadar etkili olamadılar. Aslında iyi hücum yapıp iyi pozisyonlar bulsalar da şut konusunda çok cılız kaldılar ve skor üretmekte zorlandılar. 2. yarıya Sedat’ın da hücuma geçmesiyle hızlı başlayan ekip Hikmet ve Sedat’la rakip kaleye daha etkili gitmeleriyle maça da ortak olmaya başladılar fakat kaleci Erdal’ın sakatlığı bütün planları bozarken sahada 1 kişi eksik kalmalarıyla çözüldüler ve sahadan da mağlubiyetle ayrıldılar. 2. yarıya 2 1 yenik durumda giren ve yaklaşık 10-12 dakika boyunca rakip kalede beraberlik golünü arayan ekip skor üretemezken rakibi oldukça bunaltmıştı fakat aranılan golün gelmemesi ve savunmada verilen boşluklar kontra toplardan rakibe gol şansı verdi. Yunus bu akşam savunmanın en dirençli ismi olurken Sedat ileri uca geçince takıma büyük hareketlilik getirdi, ve de Hikmet’in de daha etkili oynamasını sağladı. Kaleci Erdal da maç boyunca takımını kurtarışlarıyla ayakta tutan isim olurken sakatlığı takımı doğrudan olumsuz etkiledi.
Maçın Adamı: Ali Rıza
Maçın Gümüş Adamı: Fuat
Maçın Kalecisi: Samet
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Ertan
Maçın Forveti: Ali Rıza
Maçın Golü: Ali Rıza
Maçın Centilmeni: Mesut