Geçmiş Olsun Halil!

Perşembe Gecesi maçında Kings takımı ile Kaos takımları karşı karşıya gelirken maç Kaos takımının 3 1 üstünlüğü ile devam ederken Kaos takımının oyuncusu Halil’in kolunun kırılmasıyla maç yarıda kaldı.
Kaos takımı maça iyi başlarken savunmada oldukça dirençli bir görüntü sergiledi ve oyun disiplininden hiç kopmadılar. Atak bir oyun oynamamalarına rağmen kontrollü şekilde rakip kaleye giden ekip 5 dakikaya sığdırdıkları 3 golle devreye 3 1 önde girdiler. Orta alanda iyi mücadele edip iyi paslaşmalar yapan ekip genel anlamda iyi bir maç çıkardılar ve özellikle savunmada çok iyiydiler. Burak attığı 3 golle takımın en etkili ismi olurken takımını önde tutan isim oldu.
Kings takımı ise daha çok topla oynayan taraf olsalar da son vuruşlarda çok şanssızdılar. Golcüleri Seyit’in savunmada oynaması sebebiyle topu 3. bölgede yeteri kadar tutamayan ekip forvetsiz oynayıp 3 lü orta saha oynayınca rakip ceza alanına fazla giremedi, daha çok uzaktan şutlar denediler. Orta alanda iyi pas yapıp 3. bölgeye iyi gitseler de bu bölgede çok etkili olamadılar, rakip kaleciyi geçmekte zorlandılar.