Los Galacticos Galibiyetle Başladı!

2021 Sezonunun ilk maçında ligin yeni ekibi Los Galacticos tecrübeli rakibi Cska Filistin’i farklı bir skorla geçip sezona galibiyetle başladılar.

Los Galacticos takımı maça çok hızlı başlarken henüz ilk dakikalarda buldukları gollerle büyük avantaj sağladılar ve devreyi de 4 2 lik skorla önde tamamladılar. 2. yarıda biraz rehavete kapılsalar da skor 4 3 e geldikten sonra buldukları gollerle yeniden farkı açmasını bildiler ve farklı bir skorla sahadan galibiyetle ayrılıp lige iyi bir başlangıç yaptılar. Gaffar attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Abbas ve Eyüp de skora 2 gollük katkı sağladılar.

Cska Filistin takımı maça çok kötü başlarken yediği erken gollerle oyundan düştü ve maça ilk bölümde tutunamadı. Devrenin sonunda bulduğu golle farkı 2 ye indiren ekip beraberlik için umutlanırken 2. yarıda farkı 1 e indirmeyi de başardı fakat buldukları net pozisyonları değerlendiremeyince sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Basit goller yiyen ekip net pozisyonlardan da sonuç alamazken rakibe göre yaşlı bir kadroyla sahada olmasının karşılığını mağlubiyetle aldılar.

Maçın Adamı: Gaffar

Maçın Gümüş Adamı: Abbas

Maçın Kalecisi: Samet

Maçın Defansı: Emrah Keser

Maçın Ortasahası: Mehmet

Maçın Forveti: Gaffar

Maçın Golü: Gaffar

Maçın Centilmeni: Reşat