Dostluk Kazandı!

Günün 2. maçında Pijon ile Atmosfer Reklam takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde skor avantajını elinde bulunduran Pijon beraberliği son dakika golü ile kurtardı ve her iki ekip de sahadan 1 er puanla ayrıldılar.

Pijon maça çok iyi başlarken erken gollerle skor avantajını yakaladılar. İlerleyen dakikalarda buldukları net pozisyonları cömertçe harcayan ekip farkı açmakta zorlanınca son bölümlerde oldukça zorlanırken yedikleri son dakika golüyle yenik duruma düşmelerine karşın Bilal’in uzatma dakikasında gelen golüyle sezona 1 puanla başladılar. Genel anlamda çok iyi mücadele etmelerine rağmen son vuruşlarda çok şanssız olan ekip orta alanda Osman ve Erkan’la etkili oldu, Adem son vuruşlarda şanssız bir maç geçirse de oldukça istekliydi ve maçı 2 golle tamamladı, Erkan ise başarılı oyununu 3 golle süsledi.

Atmosfer Hediyelik takımı maça iyi başlamasına karşın savunmada büyük boşluklar verirken çok da pozisyon bulmalarına karşın net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Savunmada verilen boşluklara karşın Salih’in başarılı performansı takımını ayakta tutarken orta alanda iyi pas yapan ekip ileri uçta Tayfun’un formda görüntüsüyle maça ortak oldular. Yasin savunmadan etkili bindirmeler yaparken maçı 2 golle tamamladı, Tayfun da attığı 2 gol ve asistleriyle takımın etkili isimlerin başında geldi.

Maçın Adamı: Erkan

Maçın Gümüş Adamı: Tayfun

Maçın Kalecisi: Olcay

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Erkan

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Golü: Bilal

Maçın Centilmeni: Osman